IZVADILA GA IZ KANDŽI DROGE I VOZILA NA SASTANKE SA LJUBAVNICOM: Čim se izlečio, suprug je DUPLO prevario!

Autor: N.J.

Lifestyle

08.01.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomogla mu, sve je učinila za dete i njega, a on je na brutalan način ponizio.

IZVADILA GA IZ KANDŽI DROGE I VOZILA NA SASTANKE SA LJUBAVNICOM: Čim se izlečio, suprug je DUPLO prevario!

Foto: Shutterstock

Džemama Džerard uradila je sve što je mogla kako bi svog supruga Džejmija "skinula" sa kokaina. Ona je bila toliko zabrinuta kada je saznala da troši 450 funti nedeljno na kokain, pa je pronašla dobrotvornu organizaciju koja će mu pomoći. Na kraju, kada mu je pomogla on joj je priuštio najveću izdaju koja ženi može da se desi.

Naime, ona je pronašla organizaciju koja se zove "Rikaveri steps" koja podržava sve ljude koji žele da prestanu sa konzumiranjem droge i alkohola. Ali, samo nekoliko meseci kasnije nakon što je išao na razgovore, ona je bila zapanjena kada je saznala da je njen suprug ostavlja zbog savetnice za droge.

- Upravo sam jako iznervirana. Otišla sam u tu organizaciju kako bih spasila svoj brak, ali na kraju ga je to uništilo - počela je ona priču.

Ona inače, ima troje dece iz prethodne veze, a Džejmija je upoznala još 2015. godine. Venčali su se tri godine kasnije, odnosno 2018. kada su iste godine dobili ćerku Elizu. Njihov idilični život promenio se iz korena kada je otkrila da konzumira drogu.

Foto: Shutterstock

Muškarac i žena se udaljavaju

Sve je ovako počelo

- Znala sam da je rekreativno uzimao kokain u povremenom noćnom izlasku, ali tokom Božića 2021. počela sam se pitati ima li problema. Bili smo napolju na lepoj večeri, a nakon toga smo otišli u šetnju. Bilo je hladno, pa sam navukla Džejmijev kaput. Stavila sam ruke u džepove i našla tri prazne kesice droge. On je pričao da su tuđi, ali su se oglasila zvona za uzbunu u mojoj glavi - objasnila je.

Na vrata su im dolazili dileri, zbog čega su morali da prodaju automobil da bi vratili dug, prenosi "Dejli star".

- Stvarno sam se zabrinula. To nije bila povremena upotreba droge, on je živeo od njih. Kad mi je rekao da će uzeti malo pre odlaska na posao, znala sam da mu treba pomoć - pričala je.

Ona je inače spomenula da ga je i sama vodila na te sastanke i čekala kako bi se uverila da dobija pomoć. Onda je primetila da mu savetnica Kejt šalje poruke i kada je kod kuće. Nekoliko meseci kasnije on je "nestao bez traga", a od prijatelja je saznala da se preselio kod svoje savetnice.

Oni sada čekaju svoje prvo dete, a zbog svega, savetnica je izgubila posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading