PROŠLA SAM CRNI TUNEL, VIDELA NAJLEPŠU LIVADU SA CVEĆEM, A ONDA SAM ZAČULA JEZIV GLAS: Ispovest žene koja je doživela kliničku smrt

Autor:

Vesti

11.12.2022

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Prošla sam kroz crni tunel, moje telo bilo je svetlost, stigla sam na livadu i čula poj duša, bilo mi je jako lepo i osetila sam da je moja duša stigla kući - ispričala je Ksenija Krkljuš koja je sa 13 godina doživela kliničku smrt.

PROŠLA SAM CRNI TUNEL, VIDELA NAJLEPŠU LIVADU SA CVEĆEM, A ONDA SAM ZAČULA JEZIV GLAS: Ispovest žene koja je doživela kliničku smrt

Foto: Printscreen TV Pink

Ona je operaciju bruha na pupku imala 12. avgusta davne 1965. godine. Njen ujak Laza Petrović radio je tada u Kliničkom centru u Novom Sadu i bio je prisutan kada se sve to dešavalo.

- On je jedini mogao da posvedoči da sam ja tada doživela kliničku smrt i da mi je srce stalo - rekla je Ksenija.

Kako navodi, ona je kao i mnogi drugi koji su imali iskustva sa kliničkom smrću prošla kroz taman tunel.

Republika

Foto: Printscreen TV Pink

Ksenija Krkljuš

 

- To je jedan crni tunel, i ne vidim sebe već belu svetlost koja je ogromana, svi smo prošli kroz taj tunel, ja nisam videla nikog ni sebe. Prošla sam kroz tunel i videla sam najlepšu livadu sa cvećem koju sam ikada videla. Nikada nisam ostelila veću ljubav, sreću i mir - navodi Ksenija i dodaje:

- Čula sam tihu muziku, to je bilo kao neki poj duša. Od jednom čuo se strašni muški glas, vikao je na mene "Šta ćeš ti tu!" - priseća se ona, i kaže da joj je glas tada rekao da mora da se vrati, jer njeno vreme još nije došlo.

Ona je želela da ostane tamo, ali je počela da se budi. Čula je njenog ujaka kako viče: ''Nenac budi se dok me je šamarao i polivao vodom''.

Posle tog iskustva Kesenija kaže da je živela skoro kao sav normalan svet, udala se dobila dete, ali je još kao mala saznala da je dobila poseban dar.

- Kada se u kući dešavalo nešto, ja sam znala detalje tog događaja, imala sam nešto kao "deža vi" i kao da sam taj događaj već videla ranije - kaže ona.

Ksenija kaže da je život nije mazio, podigla je dvoje dece, suprug joj je bio vozač radio je ceo dan, a ona je radila u banci.

Posle nekog vremena, ponovo joj se javio glas, navodi ona.

- Dok sam ležala, ponovo mi se javio glas, ali ovoga puta je bio blag - kaže Ksenija i dodaje da joj je glas rekao da ustane i da počne da piše.

Kada je ona pitala o čemu da piše, glas joj je odgovorio piši o svemu što se dešava, kaže Ksenija koja je poslušala taj glas i krenula da piše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading