KRIO OD DEVOJKE DA IMA ĆERKU: Saznala bolnu istinu o partneru, a kada je mislila da je to sve, on je opet RAZOČARAO!

Autor: N.J.

Lifestyle

15.01.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Ne podnosim tajne i laži, a sada dovodim u pitanje celu vezu - počela je ispovest žene.

KRIO OD DEVOJKE DA IMA ĆERKU: Saznala bolnu istinu o partneru, a kada je mislila da je to sve, on je opet RAZOČARAO!

Foto: Izvor: Unsplash/ Isabela Drasovean

Jedna žena podelila je svoje iskustvo sa muškarcem koji je od nje krio za nju bolnu informaciju.

- Brinula sam se da nije dovoljno zainteresovan za mene da bi mi rekao ovu informaciju, ali sada se brinem da je emocionalno zatvoren. Viđam se sa dečkom oko šest meseci i sve je išlo dobro dok nisam spomenula da želim decu. Rekao je da ne želi “više” dece, jer je sa 19 godina dobio dete koje gotovo ne viđa. On nikada pre to nije spomenuo - priča žena razočarano i nastavlja:

- Bila sam potpuno zaslepljena i osećala sam se kao da tu osobu uopšte ne poznajem. Ne zabrinjava me to što ima devojčicu, ali mi smeta što mu je trebalo šest meseci da mi to kaže. Ne podnosim tajne i laži, a sada dovodim u pitanje celu vezu. Brinula sam se da ne misli dovoljno o meni da bi podelio ovu informaciju, ali sada se brinem da više nije zainteresovan za mene - priča žena.

Kada ga je pitala zašto do sada to nije rekao, on je istakao da se do sada ta tema nije "nametnula" i da je to ipak lično.

Foto: Shutterstock

Muškarac i žena se žustro svađaju

- Kako da unapredimo ovu vezu kada je on prikrio tako veliki deo svog života? Rekao mi je da je poslednji put video svoju ćerku pre godinu dana na njen deseti rođendan i da nema dobar odnos sa bivšom - nastavila je.

Ona je istakla da je njegovoj bivšoj možda bilo teško da komunicira sa njim. Takođe, ona ga pravda i kaže da mu je verovatno neprijatno ili bolno da o tome razgovara.

Neki ljudi prokomentarisali su njenu situaciju i posavetovali je na sledeći način:

- Možda je reč samo o strahu, ali ako vaša ljubav raste i on se oseća sigurno sa tobom, mogao bi se predomisli. A ako ne, a želite decu, to je vaša odluka - glasio je jedan od komentara.

- Ne mislim da te je lagao. Ovo je prvi put da spominjete decu, pa pokušajte imati malo više razumevanja i porazgovarajte o tome. Saznaćeš celu priču samo ako se bolje upoznate - glasio je drugi komentar, prenosi "Miror".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading