BEBA JOJ SPASILA ŽIVOT: Jedan simptom sve je otkrio, u grudima joj pronašli OVO, nisu smeli da kažu ISTINU!

Autor: N.J.

Lifestyle

04.01.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona veruje da nije bilo bebe sada bi bila mrtva.

BEBA JOJ SPASILA ŽIVOT: Jedan simptom sve je otkrio, u grudima joj pronašli OVO, nisu smeli da kažu ISTINU!

Foto: TikTok/Printscreen

Zoi Plastiras bila je trudna 32 nedelje kada su joj lekari rekli da ode u hitnu pomoć jer stalno gubi dah i kašlje, a ono što su otkrili sve je zaprepastilo.

Novopečena mama kaže da joj je nerođeno dete spasilo život jer su simptomi trudnoće naveli doktore da otkriju kancerogeni tumor veličine 11 centimetara pored njenog srca. Simptom koji je bio sumnjiv je neprestani nedostatak vazduha. Ali, s obzirom na to da su njeni simptomi nisu bili previse intezivni, lekari su želeli da pomere sve preglede dok se ne porodi. Ubrzo nakon rođenja ćerke, Zoi je bila podvrgnuta biopsiji i saznala dijagnozu koja je bila u drugom stadijumu.

Zbog stresa koji je doživela porodila se dve nedelje ranije.

Foto: TikTok/Printscreen

Majka drži tek rođenu bebu

- Rečeno mi je da mi treba operaciju otvorenog grudnog koša što me skamenilo. To bi značilo da nisam mogla da uzmem dete dva ili tri meseca dok se ne oporavim. Toliko sam se isplakala. Nije mi se svidelo saznanje da ću morati ostaviti svoje novorođenče zbog pregleda i operacija. Osećala sam se kao da mi je kraj trudnoće pokvaren užasnim stresom. Tek nakon što se Ofelia rodila, konačno sam dobila neke odgovore. Lekari su rekli da neću imati otvorenu operaciju grudnog koša, umesto toga ići ću na hemoterapiju, što je veliko olakšanje, ali sam jako tužna što sam izgubila dugu kosu - rekla je ona, a prenosi “Miror”.

Ona ističe da je shvatila da je medicinsko osoblje izbegava.

- Sećam se da je medicinska sestra rekla: “Koliko želite da znate?” Rekla sam: “Sve što mogu jer ću uskoro postati mama. Moram sve da znam” - objašnjavala je ona.

Tada su joj u grudima pronašli masu veličine grejpfruta i testirali je na rak. Bio je veličine skoro 12 centimetara pored srca.

- Zauvek ću biti zahvalna svojoj ćerki jer verujem da nikada ne bi pronašli ovu masu da nije bilo nje koja gura sve u mom telu. Ona mi je spasila život - prisećala se.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading