TADA JE ODLUČILA DA NEĆE IMATI DECU: Partner je podržao - ovo je za njih laka odluka, a sve zbog ovoga!

Autor: N.J.

Lifestyle

12.12.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promena poput deteta u životu joj se ne sviđa.

TADA JE ODLUČILA DA NEĆE IMATI DECU: Partner je podržao - ovo je za njih laka odluka, a sve zbog ovoga!

Foto: Izvor: Unsplash/ freestocks

Trudnica

Jedna žena odlučila je da definitivno neće biti majka, jer to menja njen život i utiče na svaki aspekt svakodnevnice.

- Svesna sam da treba razmišljati o deci. To je ono o čemu moji prijatelji razgovaraju i planiraju, to je ono na šta me moja porodica gura i to je ono na šta me društvo godinama nagovara. I shvatam – ja sam žena na pragu tridesetet druge u posvećenoj vezi s muškarcem. Ja sam tačno ciljno tržište za ovaj razgovor - počinje priču jedna žena, a prenosi "Mamamia".

- Donošenje deteta na svet znači da su vaš svakodnevni život, vaši odnosi, vaša karijera, sreća, stabilnost i vaš osećaj sebe uzdrmani na tako dramatičan način. Svi ili neki od ovih aspekata mogli bi se dramatično poboljšati, naravno, ali strah da će desiti suprotno je ono što me sputava.

Ona objašnjava da voli svoj život, dnevnu rutinu, odnose sa partnerom, karijeru, da zna ko je i za šta se zalaže i ne bi volela da joj dete to pokvari.

Foto: Shutterstock, TikTok/therapyjeff

Muškarac i žena se grle

- Dakle, kad se pojavi pitanje dece, još jedna rečenica me iznutra uznemiri: "Ako nije pokvareno, nemoj to popravljati." Iako svi ti pojedinci imaju vlastiti stav o tome šta žele učiniti sa svojim reproduktivnim organima, nema nametanja toga šta bilo ko drugi želi učiniti. Njihovo je telo, njihov život, njihov izbor - priča ona.

Ona je nedavno svoju odluku saopštila i prijateljima.

- Saopštila sam svima bilo da je reč o prijateljima koji su znatiželjni za moje planove, bilo o prijateljima koji imaju svoju decu i žele čuti hoću li se pridružiti njihovom timu u budućnosti. Jedan drug je pitao: "Dakle, kada počinjete da radite na bebi?" -  ona je odgovorila:

- "O, zapravo mislim da možda uopšte nećemo imati dece. Pričali smo dosta o tome i osećamo se prilično prijatno što deca možda neće biti u našoj budućnosti" - odgovorila je.

Oni su za sada tako odlučili, a njena drugarica se rasplakala:

- Zašto plačeš?! Dobro sam! Nisam tužna zbog ovoga. Nisam ništa potpuno isključila, ali ovo je ono gde sam trenutno - objasnila je žena.

Njena drugarica se zapravo rasplakala jer je mislila da bi bila odlična mama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading