NA TATINOM VENČANJU SPAVALA SA KUMOM: Sve iznela JAVNO, imali odnose dok je pored bio njen drug!

Autor:

Lifestyle

05.01.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok ispovest influenserke.

NA TATINOM VENČANJU SPAVALA SA KUMOM: Sve iznela JAVNO, imali odnose dok je pored bio njen drug!

Foto: Izvor: Printscreen/ TikTok/ bellastarey

Stela

Influenserka Stela Beri (23) je popularna tiktokerka koja je ispričala sve o intimnim odnosima koji su se dešavali tokom venčanja njenog tate. Ona je bez ustezanja odlučila da kaže kako je došlo do toga, iako je osoba sa kojom je imala odnose, oženjen muškarac koji ima decu. No, ona se očigledno vodila onim -  ako njega nije briga za porodicu, nije ni nju!

Ona je tada prvi put srela tatinog prijatelja, koji je došao iz Švedske kako bi mu bio kum na venčanju. Istakla je da je odmah privukao, ali nikad nije mislila da će osećanja biti obostrana. Međutim, nakon ceremonije, pozvao je i odmah su završili u krevetu.

 - Moj tata je organizovao venčanje sa svojom sada već ženom u Montani, pa sam tamo odletela sa najboljim prijateljem - počela je ona priču.


- Znala sam da je tatin kum Šveđanin, ali nisam znala da je tako zgodan. Za vreme venčanja sedim u prvom redu, a on je kum, pa stoji tačno ispred mene. Stalno uspostavljamo kontakt očima i osećam toliku napetost između nas jer je on tako privlačan. Ali sam pokušala to da potisnem. Pomislila sam, zašto bi to uradio mom tati na njegovom venčanju? Zašto bih mu se uopšte sviđala? - nastavlja ona ispovest.

Foto: Izvor: Printscreen/ TikTok/ bellastarey

Stela pokazuje beli komplet

- Ali pređimo na žurku posle, kada su stvari postale ozbiljne - ističe.

Stela je objasnila da su je tatin kum i tatin drugi najbolji prijatelj - kog poznaje od svoje 4 godine pozvali.

- Pomislila sam, pretpostavljam da moramo spavati ovde, i legla sam pored njega. Sledećeg jutra budim se pored tatinog kuma i mog najboljeg prijatelja. Očigledno je da smo te noći radili svakakve stvari, i to dok je moj prijatelj spavao pored mene. On nas je vozio nazad, a ja sam bila tako nervozna jer je bio sladak, a nisam znala da li se seća da smo bili zajedno. Razmišljala sam da li žali zbog toga - ispričala je i dodala:

- Ništa nismo pričali, stalno sam mozgala da li se kaje. Nisam želela nikome da ispričam - nastavila je.

Kada je ušla u avion dobila je sliku od njega kako je drži za butinu dok spava. Nakon što je došla kući par puta su se čuli, ali je on ubrzo odustao od njihove priče zbog porodice.

- Nisam baš bila zainteresovana da ga zadržim. Nije mi se svidelo to što je moj tata mogao da sazna i to svakako nikuda nije vodilo. Tako da, nisam ni nastavljala dublji kontakt sa njim. Imao je svoju porodicu u Švedskoj. Koliko ja znam, moj tata to nikada nije saznao. Nikad mu nisam rekla i prilično sam sigurna da mu njegov prijatelj nikada nije rekao, jer su oni i dalje prijatelji - objasnila je influenserka, prenosi "Njujork post".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Mlata zamlata

05.01.2023 16:20

Pa sta.