DA LI STE ČULI ZA ČAROLIJU NOVOGODIŠNJIH INTIMNIH ODNOSA? Evo šta da uradite 31. decembra pa da se krevet trese cele godine

Autor:

Lifestyle

31.12.2022

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako su deca kod bake i deke sve je mnogo jednostavnije.

DA LI STE ČULI ZA ČAROLIJU NOVOGODIŠNJIH INTIMNIH ODNOSA? Evo šta da uradite 31. decembra pa da se krevet trese cele godine

Foto: Shutterstock

Ovako možete pokazati partneru čaroliju vašeg umeća. Kako godine prolazimo sve više uzimamo zdravo za gotovo, ne trudimo se i narušavamo intimne odnose. Praznici su pravo vreme da se ljubav obnovi i u intimni život uvede malo čarolije. U skladu sa prazničnom atmosferom možete začiniti i seksualni život tako da oboje uživate u istom.

Nova godina je veče koje muškarci najviše završe seksom. Intimni odnosi tokom čekanja Nove godine imaju posebnu draž. Ali veruje se da je potrebno da uradite jednu stvar kako bi seks tokom godine bio čest, vatren i buran.

Prvo, potrebno je da obučete crveni komplet - donji veš i brushalter u crvenoj boji. Smatra se da ćete tako tokom cele godine imati intimne odnose i sreće u ljubavi. Prema mnogim tradicijama ova boja donosi "reku strasti" na ljubavnom polju. Crvena boja asocira na požudu i "vatru u krevetu" tako da u novogodišnjoj noći ne izazivajte sudbinu!

Foto: Shutterstock

Par uživa u zajedničkim trenucima

Ove godine budite kreativne ovako:

Umesto da ispod jelke stavljate knjige, parfeme i slično, možda bi ove godine partnera mogao da ga sačeka neki provokativni kostim koji ćete kasnije obući. Na taj način oboje ste na dobitku! Pokušajte da uživate u dodirima, poljupcima, i tu jednu noć posvetite vama. Takođe, ako hoćete da unesete još malo čari u intimni život predlažemo sledeće:

U kovertu napišite tačnu lokaciju prostorije u kući gde da vas čeka. Pre toga pokažite mu šta ste izabrale ili mu samo dajte materijal kostima da pipne. Kada ode u tu prostoriju neka ga sačeka povez za oči koji ne sme skidati dok vi ne uđete. Sve ostalo već znate!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading