DOGOVORILI SE DA IZAĐU NA DEJT, A ONDA JE UKUCALA NJEGOVO IME NA GUGLU: Kada je OVO saznala, zaledila se od straha!

Autor: N.J.

Lifestyle

03.01.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se naježiš!

DOGOVORILI SE DA IZAĐU NA DEJT, A ONDA JE UKUCALA NJEGOVO IME NA GUGLU: Kada je OVO saznala, zaledila se od straha!

Foto: Instagram/ shainacardwell

Šejna Kej Kardvel podelila je svoju priču na TikTok – u od koje zastaje dah! Ona je upoznala muškarca preko aplikacije za sastanke, a ako ste pomislili da će imati prelep rasplet, da naglasimo -  njena priča nije ni nalik ljubavnoj.

Nakon što su postali malo prisniji, želela je da na Guglu nađe informacije o njemu i imala je šta i da vidi!

- Kada je trebalo da se vidim sa njim odlučila sam da guglam o njemu i pronašla sam da je hapešen i to zbog otimice - napisala je ona u videu dok se držala za glavu.

Video broji blizu milion sviđanja, a njena situacija pokrenula je raspravu na TikTok – u zbog čega su mnogi delili svoja traumatična iskustva koja nikada nisu mogli da zaborave.

Foto: Instagram/ shainacardwell

Šejna Kej Kardvel pozira

- Moja prijateljica je guglala nakon dejta - bio je optužen za napad jer je ubio čivavu svoje bivše i pretukao je mrtvim psom. Zato Gugl prvi - pisali su.

- Odmah sam pitala dečka šta bi se dogodilo ako guglam njegovo ime, a on mi je rekao da mi se to neće svideti. Videla sam optužbe za seksualni napad – glasio je jedan od komentara.

- Svi momci koji u vašim komentarima govore "dajte mu priliku" i  "ne osuđujte ga zbog njegove prošlosti" imaju slične dosijee. Podlo je reći tako nešto - komentarisali su ispod videa.

 

 

Mnogi su se pitali šta se na kraju dogodilo, ali ona nije otkrila kako se priča završila, već samo pretpostavljamo da nije otišla na sastanak sa tim dečkom. Zato devojke budite oprezne i dobro se raspitajte i informišite kada želite da upoznate nekoga koga znate samo preko aplikacije. Ipak, njoj se sreća očigledno osmehnula. Udala se i čeka bebu sa dečkom kog voli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading