NIKO NE MOŽE DA VERUJE DA JE ROĐENA KAO MUŠKARAC: Neki tvrde da ih ne privlači, ona im zapušila usta na najprovokativniji način! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

03.01.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona obara sa nogu.

NIKO NE MOŽE DA VERUJE DA JE ROĐENA KAO MUŠKARAC: Neki tvrde da ih ne privlači, ona im zapušila usta na najprovokativniji način!  (FOTO/VIDEO)

Foto: Shutterstock, Tik Tok

Tiktokerka Džesi Lin ne može da prođe na ulici, a da ne izazove pažnju. Privlači sve oko sebe gde god da se pojavi, pogotovo poglede muškaraca. Ona je objavila video čime je uzdrmala sve korisnike pomenute društvene mreže. Rukom je prekrila lice i napisala:

- Da li ste sigurni da ne biste izašli sa trans devojkom? – pitala je.

Zatim je sklonila ruku sa lica i izbliza pokazala fantastično telo, ali i prelepo negovanu kožu. Ona nema nijedan "dokaz" da je ikada bila muškarac, bar se ne može primetiti na telu. Džesi izgleda fantastično i puno samopouzdanja.

Foto: Izvor: Printscreen/ TikTok/ jessitrans

Džesi pokazala figuru u crnoj uskoj haljini

Njen izgled očigledno je bio okidač za raspravu na društvenim mrežama, te je ispod ovog videa ostavljeno čak pet hiljada komentara, a video ima neverovatnih pet miliona sviđanja. Ipak neki su sigurni da ni posle videa i pokazivanja očigledno zgodnog tela ipak ne bi bili u vezi sa njom.

- Da, siguran sam da ne bi bio sa tobom - napisao je jedan korisnik.

 

U jednom videu ona se našalila na svoj račun i napisala da su njeni roditelji imali sina i ćerku, a sada imaju dve ćerke i pitala je:

- Kako je to moguće?

Često ona pokazuje koliko je zadovoljna svojim izgledom, te sa ponosom ističe svoju figuru i bujne grudi u prvi plan. Pozitivni komentari ne prestaju što je očigledno podstiče da nastavi sa provokativnim materijalom na TikTok - u. Ipak, ovo nije ništa čudno jer upravo "izlaskom iz ormana" mnoge transrodne osobe uspele su u javnom životu, te i ona ima šansu da pronađe svoje mesto u nekoj od industrija.

Kako se vama sviđa Džesi Lin?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading