OVAKO JE MILICA TODOROVIĆ SMRŠALA 15 KILOGRAMA: Grmi kako izgleda, na ove fotke staje srce (FOTO GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazala je perfektnu liniju u izazovnom bikiniju.

OVAKO JE MILICA TODOROVIĆ SMRŠALA 15 KILOGRAMA: Grmi kako izgleda, na ove fotke staje srce (FOTO GALERIJA)

Foto: instagram.com/milicatodorovicofficial

Pevačica Milica Todorović nekada drastično smrša, a onda se ugoji, ali kada treba da se "baci" na dijetu zna tačno šta će da joj obezbedi rezultate. Važi za jednu od iskrenijih na estradi, kaže sve što misli, a sve svoje nesavršenosti prikazuje bez ikakvih filtera. Ova pevačica mnoge je osvojila i svojom harizmom zbog koje joj nema ravne!

Pre dve godine ona je smršala oko 15 kilograma, a sve to uz pomoć zdravog režima ishrane. Takođe, ne gricka dok gleda televiziju, kretala se i imala dosta fizičke aktivnosti. Trening i ishrana su jedini "pomagači" na putu ka idealnoj kilaži. Jelovnik Milice Todorović je jednostavan, a takođe važno je i da se hidrira, te pije mnogo vode i zelenog čaja.

Jelovnik Milice Todorović

Doručak: Ovsene pahuljice prelivene vodom i voće

Ručak: Meso i salata
Večera: Pečena piletina, zelena salata, čeri paradajz
Trik savet: Pijte dosta vode i zelenog čaja

Očigledno, jedan od najtežih načina mršvljenja je prirodno, ali rezultati su jasni i Milica se često vraća ovom režimu kada ima nekoliko kilograma viška. Poznato je da pevači često vode nezdrav način života, kasno ležu na spavanje, jedu noću, neki i konzumiraju veće količine alkohola, što se vremenom odrazi na kilažu, sjaj kože i generalno opšte zdravlje.  Milica Todorović nije isticala šta je njen razlog, ali uz trud i disciplinu uspevala je da vrati svoju kilažu kad god bi poželela!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading