MAJA BEROVIĆ SKINULA KILOGRAME NAKON POROĐAJA OČAS POSLA: Sve se istopilo zahvaljujući OVOM režimu

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Berović otkriva svoju ishranu i vežbe koje su je dovele do savršene linije!

MAJA BEROVIĆ SKINULA KILOGRAME NAKON POROĐAJA OČAS POSLA: Sve se istopilo zahvaljujući OVOM režimu

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevačica Maja Berović, poznata po svojoj zanosnoj figuri, nedavno je otkrila kako je uspela da se reši viška od oko 5 kg koji je ostao nakon porođaja. Iako je za mnoge žene ova cifra zanemarljiva, Maja je istrajala u postizanju svoje idealne forme, priznajući da je njen jedini greh bila ljubav prema slatkišima. Ipak, uspela je da odoli iskušenjima i da se vrati u top formu zahvaljujući svom perfekcionizmu i istrajnosti.

Tajna vitke linije

Maja je otkrila da je ključ njenog uspeha u održavanju vitke linije život bez šećera i redovno vežbanje. Ona ističe da nikada nije imala deset kilograma viška, jer je svesna kada treba da stane dok jede, ali je priznala da je često varirala nekoliko kilograma gore-dole. Tokom izolacije, pevačica se posvetila sebi, implementirajući specijalni režim ishrane i povećavajući fizičku aktivnost. Maja ističe da je za nju fizička aktivnost ključna za mršavljenje i održavanje kilaže, te redovno vežba kod kuće, trudeći se da to bude svakodnevno. 

- Kada sam nastupala do pet ujutru, pre odlaska u krevet organizam mi je tražio da nešto pojedem, jer se posle koncerta osećam kao da sam odradila jak trening. A to nikako nije zdravo! Tako se poremeti metabolizam i ružno izgledate. Sigurna sam da tu grešku više neću ponavljati - kaže pevačica za "Hit".

Foto: ST/Dragan Kadić

Kako je smršala pevačica Maja Berović



Režim ishrane

Kada je ishrana u pitanju, Maja se opredeljuje za namirnice koje su bogate proteinima, a manje ugljenim hidratima i namirnicama koje se dugo vare. Takođe, pravi smutije od svežeg voća i povrća, koji joj mnogo prijaju. Ona ističe da pravilna ishrana može biti ključna za održavanje zdravlja, te naglašava važnost izbacivanja nezdravih namirnica iz ishrane, prenosi "Glossy".

Proveren recept za mršavljenje

Maja je podelila primer jelovnika za jedan dan, uključujući smuti od različitog voća i povrća za doručak, meso sa svežom salatom ili bareno povrće za ručak, i smuti od povrća za večeru. Takođe, savetuje konzumiranje različitih čajeva i unošenje velike količine vode kao trik za održavanje vitke linije.

Doručak: Smuti od različitog voća i povrća.

Ručak: Meso i sveže salata ili bareno povrće.

Večera: Smut od porvrća.

Trik savet: Pijte što više različitijih čajeva i pijte mnogo vode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading