BRZINSKI RUČAK OD SVEGA PET SASTOJAKA: Napravite KINESKI pirinač sa OVIM dodacima i oduševite celu porodicu!
Ako želite brz ručak ovaj je idealan!
Kineska kuhinja je nešto što ljudi širom sveta obožavaju i rado jedu, ali ne tako često spremaju.
Ipak, ona spada među najpopularniju, najpristupačniju, a sprema se brzinski!
Danas vam predlažemo da za ručak ili večeru napravite prženi kineski pirinač koji će vas oduševiti na prvi zalogaj.Pravi se sa jajima i povrćem i ne treba vam više od pola sata.
Sastojci:
- 200 g pirinča
- malo smrznutog graška
- malo smrznute šargarepe
- 1-2 kašike soja sosa
- 1/2 crnog luka
- 1 čen belog luka
Priprema:
Pirinač skuvajte i procedite. U tiganju propržite seckani crni i beli luk, pa dodajte jaje. Mešajte i kada se jaje isprži i dodajte pirinač.Promešajte, pa dodajte grašak i šargarepu. Pržite i mešajte još par minuta, pa sipajte soja sos i ostavite na šporetu još 2 minuta.
BONUS VIDEO:
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)