STARINSKA PROJA SA SIROM: Jednako dobra topla i hladna - Recept je pred vama!
Jelo detinjstva je pred vama!
Najlepša je kada se jede topla, uz pršutu i čašu hladnog jogurta. Da li volite proju sa sirom? Odlično je što nema neke posebne pripreme, već samo sastojke pomešate i izlijete u pleh. Što znači - još jedno jelo, bilo za doručak, kao dodatak ručku ili večeri, možete spremiti kao profesionalac.
Potrebno vam je:
Dve šolje kukuruznog brašna
Jedna čaša belog brašna
Pola čaše ulja
Jedna čaša kisele vode
Jedna čaša jogurta
Tri jajeta
500 grama punomasnog sira
Jedan prašak za pecivo
So
Priprema:
Sve prethodno navedene sastojke pomešajte i izlijete u pleh koji je obložen papirom za pečenje. Pecite na 220 stepeni dok ne porumeni, to je otprilike oko pola sata. Da biste shvatili da li je projara gotova, onda samo probodite testo čačkalicom, tako ćete najbolje videti pišu "Recepti".
Uživajte!
Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama:
Facebook,
Instagram,
YouTube,
TikTok,
Telegram,
Vajber.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa
Google Play i
Apple AppStore.
Komentari (0)