HOROSKOP ZA PETAK 7. JUN! Škorpije - imate osećaj da ne možete da verujete novim saradnicima, Jarčevi - očekuje vas avantura sa zauzetom osobom sa posla!

Autor:

Lifestyle

07.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horo

HOROSKOP ZA PETAK 7. JUN! Škorpije - imate osećaj da ne možete da verujete novim saradnicima, Jarčevi - očekuje vas avantura sa zauzetom osobom sa posla!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, negativni aspekti na polju posla donose nepovoljnu atmosferu u odnose s nadređenima, ali i u oblast finansija. Blizanci, neko vam je nešto obećao, ali ovaj dan pokazuje da obećanje ne može da održi. Razočaranje u saradnika ili prekid saradnje. Lavovi, nepovoljan dan za one koji se bave trgovinom, kao i one čiji posao zavisi od situacije u saobraćaju. Može doći do blokade. Škorpije, imate osećaj da novim saradnicima ne možete da verujete. Upravo iz tog razloga sačekajte s krupnim odlukama i potpisivanjem ugovora. Ribe, sastanak sa saradnicima može da vas izbaci iz takta. Neko može biti veoma neljubazan, zato primenite drugačiji pristup.

Bikovi, odnosi s ukućanima prolaze kroz kratkotrajnu turbulenciju jer nailazite na neslaganje što se tiče bitnih stvari. Rakovi, nastojite da se zbližite s osobom s kojom sarađujete, ali je situacija delikatna i vodi ka tajnoj vezi. Device, slobodni ovaj dan provode u lepom društvu i uživaju u romantičnom susretu s novom osobom. Slobodne Jarčeve očekuje strasna ljubavna avantura s osobom s posla koja je zauzeta.

Device se danas dobro osećaju. Rakovi, pao vam je imunitet. Blizanci, prehlađeni ste.

Vaš celokupni dnevni horoskop za danas pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading