HOROSKOP ZA UTORAK 5. JUN! Škorpije - kolege vam zavide, Rakovi - upoznaćete fatalnu osobu!

Autor:

Lifestyle

05.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA UTORAK 5. JUN! Škorpije - kolege vam zavide, Rakovi  - upoznaćete fatalnu osobu!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, povoljni aspekti na ovom polju unose posebnu organizovanost u vaš posao, a izuzetan uspeh u radu s klijentima. Blizanci, povoljan položaj planeta donosi vam uspeh kroz javne nastupe, govore i na sastancima. Lav, dan idealan za javno predstavljate originalne biznis ideje pred značajnim osobama koje će biti spremne da se uključe. Vage, pruža vam se prilika da pređete na bolju radnu poziciju. Idealan dan da od nadređenih zatražite bolje uslove. Škorpije, uspeh ćete postići u radu s klijentima, ali odnosi s kolegama mogu biti pod uticajem negativne energije usled zavisti.

Bikovi, odnos s partnerom je stabilan i ispunjen atmosferom uzajamnog poverenja i razmene nežnosti. Slobodni Rakovi mogu da upoznaju fatalno privlačnu osobu i da se upuste u uzbudljivu ljubavnu avanturu. Device, osoba koja vam se dugo dopada pokazuje vam sve više da joj je stalo do vas. Sledi zbližavanje. Strelčevi, odnos s partnerom može da krene u neželjenom pravcu jer je ovaj dan ispunjen sumnjom i nepoverenjem.

Jarčevi, zdravlje vam je odlično. Ribe danas vas muči glavobolja. Škorpije, ima te zubobolju. Vodolije, vreme je da počnete da trenirate.

Celokupan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading