HOROSKOP ZA PONEDELJAK 17. JUN! Vage - imate priliku za napredak U KARIJERI, Rakovi - sa partnerom vas očekuju svađe oko SITNICA!

Autor:

Lifestyle

17.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 17. JUN! Vage - imate priliku za napredak U KARIJERI, Rakovi - sa partnerom vas očekuju svađe oko SITNICA!

Foto: Shutterstock

Bikovi, novi elementi u radnom okruženju sastojaće se u primeni novih metoda i inovativnoj tehnici kojom ćete nadmašiti konkurenciju. Rakovi, pruža vam se prilika da rešite administrativni problem koji vas već dugo blokira u napredovanju u karijeri. Device, one koje rade na profesionalnom usavršavanju ili polažu ispite trebalo bi da paze na pitanja koja su zamke. Škorpije, vanredni dobitak očekuje sve koji se bave uslužnim delatnostima i ugostiteljstvom. Bićete pohvaljeni za postignute rezultate. Jarčevi, vaš odnos s partnerom je stabilan, ali postoje neke stvari u ponašanju partnera koje vam sve više smetaju. Ribe, danas možete imati poteškoće u komunikaciji s ukućanima. Partner vam je velika podrška.

Vodolije, one koje su u vezi mogu biti pomalo u svom svetu. Partner to može protumačiti kao udaljavanje. Strelčevi, slobodni mogu sresti zanimljivu osobu na nekom putovanju. Sledi vam period pun strasti. Vage, nalazite se u delikatnoj situaciji jer vam se udvara osoba koja to sebi ne bi smela da dozvoli. Lavovi, burna, ali kratkotrajna ljubavna avantura s nekim koga poznajete preko posla ili preko saradnika. Blizanci, ovaj dan pruža vam priliku da s partnerom rešite jednu spornu situaciju odranije. Ovnovi, vaša osećanja prema partneru su izuzetno pomešana, kao da on više ne liči na onu osobu odranije.

Rakovi, više se krećite.

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading