HOROSKOP ZA UTORAK 28. MAJ! Ovnovi - imaćete BURNU ljubavnu avanturu, Ribe - počinjete da radite NEŠTO NOVO

Autor:

Lifestyle

28.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA UTORAK 28. MAJ! Ovnovi - imaćete BURNU ljubavnu avanturu, Ribe - počinjete da radite NEŠTO NOVO

Foto: Shutterstock

Vodolije, odnos s nadređenima može biti problematičan jer vaši poslovni predlozi neće naići na odobravanje koje očekujete. Škorpije, ključ rešenja je da se uhvatite ukoštac s izazovima koje vam donosi osamostaljivanje. Početak privatnog biznisa. Lavovi, pruža vam se velika šansa da sklopite sporazum o dugoročnoj saradnji. Maksimalno iskoristite ovaj period da unapredite finansije. Bikovi, period kada vam ideje za pravac poslovanja neće naići na odobravanje nadređenih i kolega. Sačekajte bolji trenutak. Rakovi, pruža vam se prilika da dobijete novo radno mesto, a u tome vam može pomoći jedna uticajna osoba. Device, akcenat tokom ovog dana je na uspostavljanju stabilne finansijske situacije. Zauzimate dobru poziciju, uz veću odgovornost.

Ovnovi, očekuje vas burna ljubavna avantura s osobom koju poznajete preko društvenih mreža. Bliznaci, slučajni susreti vam donose dosta erotike i ljubavnih varnica. Delujete na suprotan pol poput magneta. Vage, partner se ponaša po sistemu vruće-hladno i to vas sve više nervira. Skrenite mu pažnju na to. Škorpije, ušli ste u jedan dosta komplikovan ljubavni odnos. Ne želite da se povučete, ali nešto mora da se menja. Ribe, slobodni se nalaze na pragu nove veze. Uzbudljiv i romantičan ljubavni period je pred vama. Jarčevi, možete uspostaviti definisaniji odnos s partnerom, a to će doprineti vašoj stabilizaciji i rešenju problema.

Strelčevi, počnite da trenirate.

Vaš kompletan horoskop možete pročitati OVDE

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading