TOKOM VLADAVINE RAKA SLEDEĆI ZNACI ĆE BITI NAGRAĐENI! Spremite se za neverovatnu energiju

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrijte tajnu vladavine Raka i kako da se uskladite sa kozmičkom energijom!

TOKOM VLADAVINE RAKA SLEDEĆI ZNACI ĆE BITI NAGRAĐENI! Spremite se za neverovatnu energiju

Foto: Shutterstock

Sezona Raka 2024. započinje 21. juna, usklađena sa Solsticijem, visokom energetskom tačkom u godini. Veo između svetova je istanjen, a isceliteljske moći majke prirode su najjače. Povezivanje sa saosećajnim energijama donosi mogućnost primanja isceljujućih vibracija.

Puni Meseci u Jarcu

Prvi od dva puna Meseca u Jarcu dolazi 22. juna, a drugi 21. jula. Ovi puni Meseci nose snažnu energiju i podstiču nas da pređemo na nov nivo odgovornosti.

Retrogradni Saturn i Neptun

Retrogradni Saturn i Neptun obeležavaju kraj juna i početak jula, dok slatki i osetljivi mladi Mesec u znaku Raka dolazi 5. jula. Ovaj mladi Mesec označava novo početak i nove mogućnosti.

Foto: shutterstock

Sezona Raka 2024. započinje 21. juna, usklađena sa Solsticijem


Završetak sezone Raka i ulazak Sunca u Lava

Sezona Raka službeno završava 22. jula, kada Sunce ulazi u Lava, piše "Atma".

Osećaj kao kod kuće

Važno je pronaći 5 stvari koje nas vraćaju u dubinu naše duše i mesto udobnosti. Ove stvari treba da budu prioritet tokom sezone Raka, kako bismo osećali sigurnost i udobnost, piše "Atma".

Ljubav prema sebi

Biti otvoren prema sebi i zaštićen istovremeno omogućava nam da budemo jaki i spremni za avanture i mogućnosti. Mantra "Moj dom je tamo gde mi leži srce i na tom sam mestu jak/a" može nam pomoći da se osećamo sigurno i voljeno.

Sezona Raka 2024. donosi sa sobom mnoge kozmičke energije i mogućnosti za rast i isceljenje. Povezivanje s prirodom i postavljanje namera za preostali deo godine mogu nam pomoći da se osećamo usklađeno s univerzumom. Važno je pronaći balans između otvorenosti prema svetu i zaštite sopstvene energije, kako bismo bili spremni za sve izazove koje nam život donosi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading