ROMSKI HOROSKOP ZA JUN ĆE VAS IZUTI IZ CIPELA! Opasnost vreba ovaj znak, oni moraju HITNO da se "spuste" na tlo

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrološkinja Galina Janko otkriva šta jun donosi svakom horoskopskom znaku!

ROMSKI HOROSKOP ZA JUN ĆE VAS IZUTI IZ CIPELA! Opasnost vreba ovaj znak, oni moraju HITNO da se "spuste" na tlo

Foto: Shutterstock

Drevni romski horoskop ima 12 horoskopskih znakova.

Ovo je romski horoskop za jun 2024. godine prema astrološkinji Galini Janko.

Putir (21. 1 – 19. 2)

U junu 2024. godine, romski horoskop za znak Putir poručuje da je Univerzum spreman da obasipa ovaj znak srećom. Astrološkinja Galina Janko ističe da su energije usklađene u korist ovog znaka, te da će rafali neočekivane radosti osvetliti put Putirima. Ovaj znak se poziva na hrabrost i odlučnost, te se savetuje da iskoriste svaku primamljivu priliku koja im se pruža.
 

Štit (20. 2 – 20. 3)

Romski horoskop za znak Štit naglašava potrebu za akcijom u junu 2024. godine. Astrološkinja Galina Janko savetuje pripadnike ovog znaka da se dokažu na poslu, te da ne plaše eksperimentisanja i donošenja smelih ideja. Takođe, usklađivanje energija obećava uzbuđenje u njihovom ličnom životu, te se ističe mogućnost pronalaska sreće u bliskom okruženju.
 

Bodež (21. 3 – 20. 4)

Nedavna dostignuća su postala snažan motiv za pripadnike znaka Bodež, no astrološkinja upozorava da je važno da objektivnije procene svoj potencijal. Uočava se opasnost od lenjosti koja može postati prepreka uspehu. Pred kraj meseca, savetuje se da uzmu malo slobodnog vremena kako bi napunili baterije.

Foto: shutterstock

Romski horoskop za jun

Venac (21. 4 – 20. 5)

Pripadnici znaka Venac su uvek stavljali interese drugih ljudi iznad svojih, ali romski horoskop za jun 2024. godine naglašava promenu u njihovoj sferi vrednosti. Astrološkinja ističe da je došao trenutak da ojačaju svoju poziciju kao pojedinci dostojni poštovanja, piše "Sensa".
 

Svećnjak (21. 5 – 20. 6)

Pripadnici znaka Svećnjak doživljavaće probleme na poslu ili u porodici kao priliku za lični rast, ističe romski horoskop za jun 2024. godine. Njihova sposobnost pronalaženja nestandardnih rešenja za sve situacije biće od velike važnosti, a visoka osetljivost i prirodni šarm čine ih popularnim i traženim u društvu.
 

Točak (21. 6 – 21. 7)

Pripadnicima znaka Točak se savetuje da pronađu kompromisno rešenje za prevazilaženje problema koji se pojave, posebno ukoliko osete da neko pokušava da im oduzme vreme. Takođe, ističe se važnost primećivanja detalja koji će ih uveriti da su napravili pravi izbor u svojim emotivnim vezama.
 

Zvezda (22. 7 – 22. 8)

Pripadnicima znaka Zvezda se poručuje da unutrašnje samopouzdanje treba da ih vodi u sprovođenju njihovih ambicioznih planova. Iako rezultati možda neće odmah biti vidljivi, otvoriće se nove mogućnosti koje će im omogućiti da iskoriste svoje skrivene resurse.
 

Zvono (23. 8 – 22. 9)

Romski horoskop za znak Zvono ukazuje na to da će osoba koju sretnu u neobičnom okruženju možda postati njihov bliski prijatelj ili romantični partner. Naglašava se posebna veza koja se može javiti, a koja će biti obeležena snažnom privlačnošću.

Foto: Shutterstock

Šta vas čeka u junu prema romskom horoskopu

Novčić (23. 9 – 22. 10)

Pripadnicima znaka Novčić se poručuje da ne treba da se uznemire ukoliko izgube nešto vredno, jer bi ono što dobiju nadoknadilo taj gubitak. Naglašava se važnost pažljivog pretraživanja kako bi pronašli nešto još vrednije i korisnije.


Dugački bodež (23. 10 – 21. 11)

Pripadnicima znaka Dugački bodež se poručuje da će jun biti vema zauzet i buran, te da je važno da se dobro organizuju. Savetuje se da ne zaborave na odmor i održavanje kondicije, te da iskoriste priliku za odlazak na dugo očekivani odmor.
 

Sekira (22. 11 – 21. 12)

Za pripadnike znaka Sekira, romski horoskop naglašava da je vreme da napuste staro i otvore se novim mogućnostima. Ističe se važnost traženja novih puteva za razvoj, jer sve promene imaju za cilj samo najbolje.

Potkovica (22. 12 – 20. 1)

Pripadnicima znaka Potkovica se poručuje da je važno da uključe druge ljude i zamole ih da podele svoja gledišta prilikom donošenja odluka. Naglašava se važnost razmene ideja kako bi se došlo do opcija koje će svima biti od koristi. Važno je imati jasno definisane ciljeve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading