VREME JE DA SE MUŠKARCI POHVALE! Evo koji horoskopski znaci imaju najveći PENIS - žene uz ovu informaciju bićete uvek korak ispred!

Autor:

Lifestyle

26.05.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koji horoskopski znaci imaju najveći polni organ - šta mislite?

VREME JE DA SE MUŠKARCI POHVALE! Evo koji horoskopski znaci imaju najveći PENIS - žene uz ovu informaciju bićete uvek korak ispred!

Foto: shutterstock

Sigurno se pitate kakve veze ima horoskopski znak sa veličinom penisa, ima! Da se kasnije ne biste iznenadile, pre nego što odete u krevet sa muškarcem, pitajte ga šta je u horoskopu. Mogle biste se prijatno izenenaditi. Naime, neki horoskopski znaci imaju veći polni organ od drugih, a sada ćete saznati o kome je reč.

Ako ste već u braku ili dugoj vezi, a ispostavi se da je vaš muškarac tog horoskopskog znaka, iznenadite ga ovom informacijom - sigurno će biti ponosan na sebe.

Evo ko može da se hvali "na sva usta"

Ovan

Njihov penis je duži, ali deblji. Iako kada kažemo duži, to može biti mnogo više od onoga što ste zamislile. Žene koje su sa Ovnom u vezi već uveliko uživaju i intimnom odnosu i ne pada im na pamet da pogledaju bilo koga drugog, i to opravdano.

Foto: shutterstock

Žena ima orgazam

Bik

Ovaj horoskopski znak ne propušta priliku da nagovesti čime raspolaže. Ono što posebno obraduje drugi pol je činjenica da ništa nisu slagali. Oni zaista pruže drugoj strani ono što su i obećali - uživanje sa puno strasti.

Blizanci

Od Blizanaca često možete čuti da se hvale veličinom penisa, i kada pogledate ka dole shvatićete da su u pravu. Veličina polnog organa im jeste jača strana, zato se i opravdano hvale. Osim dužine krasi ih i debljina istog.

Škorpija

Njihova alatka je glomazna u svakom smislu. Ne vole da se hvale drugima, sve čuvaju za sebe, ali onda se druga strana poprilično iznenadi što oni mnogo vole. Taj momenat iznenađenja mnogo im je bitan da bi se dokazali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading