NJIMA ĆE ODNOS PROCVETATI: Za dva horoskopska znaka konačno se pokreću PLANETE LJUBAVI

Autor: N.J.

Lifestyle

12.05.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekima maj mesec donosi prolećnu zaljubljenost i mnogo lepih i i emotivnih trenutaka.

NJIMA ĆE ODNOS PROCVETATI: Za dva horoskopska znaka konačno se pokreću PLANETE LJUBAVI

Foto: pixabay.com

Partneri u vezi

Jedan od značajnijih događaja za porodični život biće pun mesec u maju. Ako vas zanima zašto, zapravo reč je o jačoj vezi između supružnika i češćoj intimnosti. Sada je vreme da vaša veza pređe na viši nivo i nemojte se odupirati tome. Za neke će upravo ovaj mesec biti ispunjen pre svega ljubavlju, a onda i drugim lepim emocijama nakon što sa partnerom reše sve probleme koje imaju.

Da li ste vi među dva horoskopska znaka čija će ljubav procvetati?

Lav

Morate razgovarati sa partnerom o tome kako da više inspirišete jedno drugo. Ako ste dugo u vezi, nemojte da dozvolite da stvari u spavaćoj sobi "stanu", već dajte malo više uzbuđenja. Potrebno je da uvedete neke nove rituale, da se više potrudite, kako bi sve među vama bolje funkcionisalo. Oni koji su samci, a u ovom horoskopskom znaku su, očekuje ih veliko uzbuđenje. Sadašnjem flertu mogao bi da dođe kraj. Ali, zvezde stvaraju zanimljive nove susrete, od kojih bi vas dva mogla posebno zanimati.

Foto: Unsplash/ tabitha turner

Partneri se grle

Device

Blago njima jer ih očekuje tako uzbudljivo razdoblje. Zvezde su im naklonjene, što se tiče novih susreta i dubljeg razumevanja u vezama. Dopustite da vas inspiriše strast i obratite pažnju na povezanost srca. Negujte svoju vezu kroz zajedničke romantične pauze. Slobodne Device moraju biti otvorenije. Ne morate uvek da preuzimate inicijativu, jer ste toliko šarmantni da će vam svi sami prilaziti, prenosi "Najžena".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading