SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK IMA BOJU KOJA MU DONOSI NESREĆU! Otkrijte koju strogo izbegavati, a koja će vam pomoći da se približite cilju

Autor: N.J.

Lifestyle

21.05.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruje se da boje različito utiču na pojedinca, a kako će delovati zavisi od horoskopskog znaka, položaja planeta i sazvežđa u njihovim natalnim kartama.

SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK IMA BOJU KOJA MU DONOSI NESREĆU! Otkrijte koju strogo izbegavati, a koja će vam pomoći da se približite cilju

Foto: shutterstock

Retrogradni Pluton nastupa od ponedeljka i donosi pregršt promena

Određene srećne ili moćne boje povezane sa svakim horoskopskim znakom imaju i pozitivnu energiju. Slično tome, neke boje smatraju se nesrećnim i trebalo bi ih izbegavati ako želite da iz života izbacite negativnu energiju.

Nesrećne boje za svaki horoskopski znak

Ovan

To je crna. Vladajuća planeta Ovna je Mars. Stoga je crvena njegova srećna boja. Crnu bi trebalo izbegavati jer je to boja Saturna i ne sluti na dobro.

Bik

Ljubičasta je nesrećna, ali pored te izbegavajte i crvenu. Njegove srećne boje su svetle.

Foto: pixabay.com

Žena u ljubičastoj haljini

Blizanci

Vi izbegavajte narandžastu, žutu i crvenu. Ovaj znak jedan je od najzanimljivijih, ali i najdruštvenijih. Ne bi trebalo pribegavati toplim bojama narandžaste, tamnožute i crvene jer one ometaju njihovu kreativnu energiju i pokreću inherentne negativne osobine poput zbunjenosti i nemira.

Rak 

Izbegavajte tamnije crvenu i crnu. Ovaj vodeni znak je najosetljiviji među svim horoskopskim znacima. Nežni, obično su smireni, ali često mogu postati žrtve preteranog razmišljanja. 

Lav

Vi bi trebalo da izbegavate belu, roze i pastelne boje. Preporučuje se da se drže podalje od svetlih nijansi poput bele, ružičaste, plave i pastelnih jer bi to moglo prigušiti njihovu inače uzbudljivu ličnost.

Foto: shutterstock

venac od roze cvetova

Devica

Klonite se narandžaste boje. Izbirljivi i perfekcionisti, vole sve pažljivo da planiraju. Boje zemlje poput različitih nijansi smeđe i zelene jako dobro pristaju ovom znaku. To su srećne boje Device. Narandžasta ih izbacuje iz ravnoteže.

Vaga

Neon boje nisu za vas. Vole sve šik i otmeno, a čak se i njihova srećna paleta boja sastoji od dobro izbalansiranih nijansi. Nesrećne boje su im fluorescentne ili neonske jer remete njihov unutrašnji mir i čine da se osećaju izvan kontrole.

Škorpija

Izbegevajte belu i pastelne boje. Ovaj znak je strastven i tajanstven i dobro se povezuje s tamnim bojama poput crne i ljubičaste. Svako prisustvo svetlih boja, poput svetloplave, bele ili pastelnih, nije u skladu s njihovom srži. S ovim bojama osećaju se kao da slabe.

Foto: shutterstock

Torbe različitih boja

Strelac

Za vas definitivno nije tamnosmeđa, zelena i crna. Ovaj znak voli  sva mesta, doslovno i figurativno, pa se stoga njegova ličnost dobro slaže s jarko plavom i žutom bojom. Trebaju se držati podalje od sivih boja s tamno smeđim, zelenim i crnim tonovima.

Jarac

Zaobiđite neon, žutu i ljubičastu. Crna, siva ili braon boja se smatra srećnom za Jarca. 

Vodolija

Žuta, narandžasta i zlatna - nikako! Ovaj znak označen je planetom Uran. Vole da razmišljaju i gledaju širu sliku, uvek. 

Ribe

Tamnoplava definitivno ne! Sanjive i smirene, trebale bi se odlučiti za ružičaste i nežne boje lavande. Mornarsko plava ili tamnoplava nije srećna za energiju Riba, jer se igra sa njihovim mirom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading