DRAMA NA GRANIČNOM PRELAZU SA CRNOM GOROM: Mladić (23) automobilom probio rampu, pa usledila FILMSKA AKCIJA

Autor:

Hronika

09.09.2024

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

M.J. biće zakonski procesuiran

DRAMA NA GRANIČNOM PRELAZU SA CRNOM GOROM: Mladić (23) automobilom probio rampu, pa usledila FILMSKA AKCIJA

Foto: Facebook/Granicni prelaz Spiljani

Na graničnom prelazu Špiljani između Srbije i Crne Gore došlo je do teškog incidenta koji je izazvao mladić M.J. (23) iz Bačke Topole.

Naime, prema rečima očevidaca, on je sa vozilom Hyundai bez registraskih oznaka bez zaustavljanja probio rampu i prešao preko graničnog prelaza.

- Mladić se potom u međuzonu naglo okrenuo, i opet bez zaustavljanja proleteo kroz prelaz Špiljani. Policija je krenula za njim, a on je nastavio da beži. Tokom bega pukla mu je guma i morao je stati, tada ga je policija savladala - kaže za RINU jedan od izvora upoznat sa slučajem.

M.J. biće zakonski procesuiran, a lokalni mediji su objavili da je mladić M.J. želeo otići na Kosovo i tamo izazvati kako tvrde incident, ali da je pogrešio granični prelaz.

Takođe dodaju da je bio pod dejstvom alkohola i droge.

Podsetimo, nedavno je javnost šokirala vest o drami porodice iz Bosne i Hercegovine koja već godinama uživa u letovanju na Makarskoj rivijeri, kod istih ljudi. Iako su cene smeštaja visoke, oni se uvek vraćaju zadovoljni i odmoreni. Međutim, ovo leto donelo im je neugodno iznenađenje na hrvatskoj granici.

Na granici, carinici su tražili dokaz da su boravili na letovanju u Hrvatskoj. Kako su rekli, samo jedna osoba od njih četvoro bila je registrovana u sistemu, što je dovelo do neprijatne situacije. Iako na kraju nisu platili kazne, ova neugodnost ih je zabrinula i postavila pitanje kako izbeći slične probleme u budućnosti.

Komentatori su izražavali iznenađenje i postavljali pitanje zašto bi porodica trebalo da bude odgovorna za nemar vlasnika smeštaja koji je umesto cele porodice prijavio samo jednog člana. Međutim, registracija gostiju je obaveza domaćina, u ovom slučaju privatnog iznajmljivača. Nažalost, ovaj slučaj samo je potvrdio da i registrovani iznajmljivači zaobilaze zakon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading