ODLOŽENO SUĐENJE ZORANU MARJANOVIĆU: Evo ko se nije pojavio!

Autor:

Hronika

05.09.2024

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sledeće ročište je 10. oktobra.

ODLOŽENO SUĐENJE ZORANU MARJANOVIĆU: Evo ko se nije pojavio!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Današnje suđenje je odloženo zbog zauzetosti advokata odbrane Zorana Marjanovića.

Zoran Marjanović koji se tereti da je ubio suprugu Jelenu Marjanović, inače pevačicu 2. aprila 2016. godine pojavio se u zgradu Višeg suda u Beogradu.

Ubrzo za njim u zgradu Višeg suda stigla je i Ljubica Marković, tetka pokojne pevačice koja je danas trebalo da svedoči.

Ipak suđenje je odloženo jer se nisu pojavili advokati Zorana Marjanovića zbog zauzetosti drugim predmetima.

Sledeće ročište je 10. oktobra.

Pre dva meseca je pred Višim sudom u Beogradu održano suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge, prevačice Jelene Marjanović, kada je trebalo da, pored Zoranove snajke, Milice Marjanović i vaspitačice Lenke Đorđević, svedoči i kuma Vera Vukomanović.

Ipak, kuma porodice Marjanović, se nije pojavila pred sudom, a sada se povodom ovoga oglasila i otkrila razlog nedolaska.

- Znam da je danas održano suđenje, ali ja nisam u stanju da dođem sama, povredila sam se i moram dosta da odmaram, pritom mi je potrebna pomoć kako bih došla, ali ako bog da, doći ću na sledeće suđenje - otkrila je Vera Vukomanović i dodala da se sa Zoranom redovno čuje.

(Informer)

 BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading