"MONSTRUME, 15 MINUTA PODIGNUTE GLAVE, PA OPET 4 ZIDA": Ćerka Saše Kulišića obratila se ljubavnicima koji su joj ubili oca (FOTO)

Autor:

Svet

01.09.2024

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Kulišić je objavila fotografiju okrivljenog Dražena Lazarevića ispod koje je napisala da je "parazit i monstrum"

"MONSTRUME, 15 MINUTA PODIGNUTE GLAVE, PA OPET 4 ZIDA": Ćerka Saše Kulišića obratila se ljubavnicima koji su joj ubili oca (FOTO)

Foto: Printscreen Atv, Printscreen/Instagram/ttamaricaa9

U Okružnom sudu u Doboju odloženo je pripremno ročište osumnjičenim ljubavnicima Draženu Lazareviću (19) i Andrei Kajganić (33), koji se terete da su 30. januara ubili njenog supruga Sašu Kulišića (45). Na ročištu je bilo veoma burno, a Sašina ćerka Tamara nakon suđenja oglasila se na društvenim mrežama.

Na suđenju u Okružnom sudu u Doboju pored neutešnih roditelja i brata ubijene žrtve, prisustvovala je i Tamara Kulišić. Na ročištu je bilo burno, a sedela je pored bake, inače majke Saše Kulišića i pratila suđenje, ali i ponašanje okrivljenih za teško ubistvo.

Povodom toga ona se i oglasila na Instagramu gde nije štedela uvrede na račun okrivljenih. Naime, prvo je objavila fotografiju osumnjičenog Dražena Lazarevića sa lisicama na rukama, a potom dodala tekst u kome ga naziva "parazitom i monstrumom", zatim je usledila druga objava sa slikom na kojoj njena maćeha dolazi na ročište.

"Parazit i monstrum"

Suđenje je, podsetimo odloženo zbog štrajka advokata, a predsednica sudskog veća navela je da okrivljeni treba da donesu odluku u narednim danima da li će sami angažovati branioca, ili će im sud dodeliti nove advokate koji pristanu da ih brane usled štrajka.

Foto: društvene mreže

 

- Ovaj parazit, monstrum, a prvenstveno jedna obična plitka selja*ina bez mrvice sramote pun sebe prolazi pored nas uzdignute glave (koja je šuplja sa svih strana). Monstrum je očigledno previše gledao filmove pa samim ponašanjem dokazao i potvrdio da u njemu nema ništa ljudsko. 15 minuta uzdignute glave i opet u četri zida pognute glave - piše u prvom delu objave:

- Za porodicu od istog ovog monstruma mogu da poručim na vašem mestu svako normalan od sramote ne bi izašao iz kuće, a kamoli se rasipao novcem moga oca.

Tamara Kulišić se zatim osvrnula i na ročište koje je odloženo zbog štrajka advokata.

- Onaj advokat koji prihvati da brani ove monstrume je prodana alava potencijalna psihopata kao i oni. I da vas podsetimo bićete plaćeni novcem od mog oca jer ovi paraziti nemaju grama mozga da zarade sami. Što su i dokazali svojim hinjskim kukavičkim zlodelom - navela je ona, a zatim je usledila i druga objava vezana za Andreu Kajganić.

- Ova spodoba, bednica, a prvenstveno teška seoska manipulatorka i potvrđeno psihopata. Bednica ostala si bez svega, bez slobode, bez svega. Jedino zlo ti je ostalo, ostao do te mere da nas pogledaš u oči i da se nekome smeješ. Ali i to zlo u tebi će te dokrajčiti, osušila su se, providi se kod kroz tebe. Ništa osim zla i manipulacije ne poseduješ više.

Foto: društvene mreže

 

Neutešna Sašina ćerka nakon svirepog zločina, ispričala je za Kurir da se niko ni u najluđim snovima nije nadao ovakvom zločinu.

- Nijednog trenutka niko nije sumnjao da je moj tata ubijen. Kada smo saznali da je nađeno telo u šumi i da je u pitanju moj otac mislili smo da je greška. Ma mislili smo neko je pogrešio,ali smo kasnije ipak saznali da je to nažalost istina - rekla je ona tada za Kurir.

- Moj deda je išao da ga identifikuje, tada smo bili sigurni da je on, ali i dalje ne možemo da verujemo da se ovako nešto desilo. Telo mog oca bilo je u neprepoznatljivom stanju...

Koristoljublje motiv ubistva

Kako je tada ispričala, motiv ubistva po njoj je koristoljublje.

- Ne mogu da opišem moje stanje, osećam i tugu i bes. Saznanje ko mi je ubio oca i to na kakav način.. Ne znam. Ono što sigurno 100 posto mogu da kažem jeste da je motiv ovog ubistva novac! Koristoljublje i ništa drugo. Pa taj dečko od 19 godina je okačio na svom Instagram profilu samo dan pre nego što se sve dogodilo novac,gde je napisao "stigla plata, treba li kome sitno" - navela je ona tada.

Inače, prema optužnici okrivljeni su ubistvo detaljno isplanirali. Kobne noći ubijeni je omamljen tabletama koje su mu sipane u limunadu, a kada je zaspao ljubavnici su došli u kuću i vezali ga tako što su mu oblepili glavu sivom selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom. Zadali su mu par udaraca od kojih je krvario da bi ga potom izneli iz kuće i automobilom, odvezli u šumu u neposrednoj blizini izletišta Preslica.

Tu su ga dokrajčili kada su mu zajedno nožem zadali ubodne rane nakon kojih Kulišiću nije bilo spasa. Zatim su ga skinuli, vezali za drvo, a potom povegli u iznajmljene stanove koje su prethodno uzeli. Da se nešto čudno dešava primetila je kuma žrtve i osumnjičene, koja je došla do njihove porodične kuće i videla da ih nema, a u kući su bili brojni krvavi tragovi, pa je ona pozvala policiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading