HOROR U POZNATOJ ZEMUNSKOJ KAFANI: Dva brata nemilosrdno pretukli gosta, POLOMILI MU LOBANJU

Autor:

Hronika

03.09.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilnici su uhapšeni

HOROR U POZNATOJ ZEMUNSKOJ KAFANI: Dva brata nemilosrdno pretukli gosta, POLOMILI MU LOBANJU

Foto: Republika/printscreen

U noći između 29. i 30. avgusta, ljubitelji noćnog provoda u Zemun Polju bili su svedoci stravičnom incidentu u poznatoj kafani. Naime, 31-godišnji Lj. K. primljen je u Urgentni centar sa teškim telesnim povredama koje je, prema saznanjima Telegrafa, zadobio upravo u ovoj kafani.

Prema nezvaničnim informacijama, Lj. K. je navodno pretučen od strane braće N. D. i S. D., a njegovo zdravstveno stanje opisano je kao veoma teško. Lekari su konstatovali da je zadobio polomljenu lobanju i nagnječenje mozga, te je hitno hospitalizovan.

Istraga i uhapšenje

Ova dramatična situacija nije prošla nezapaženo, te je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu preuzelo istragu ovog slučaja. U međuvremenu, braća N. D. i S. D. su uhapšena i sumnjiče se za nanošenje teških telesnih povreda nad Lj. K.

Drama i u Zaječaru

Podsetimo, policija u Zaječaru danas  je uhapsila N.M. (1999) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično delo "teška telesna povreda", prenosi agencija Beta.

Prema policijskom saopštenju, N.M. je osumnjičen da je 31. avgusta, u Ulici kneginje Ljubice, nakon kraće svađe, dvadesetogodišnjaku zadao više udaraca u glavu. Posledica ovog napada su teške povrede od kojih je mladić pao u nesvest, a lekari se sada bore za njegov život.

Osumnjičenom određeno zadržavanje

Osumnjičenom N.M. je, po nalogu tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati. Nakon isteka ovog roka, on će uz krivičnu prijavu biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Zaječaru.

Ovo nije prvi put da se u Zaječaru dešava nasilni incident, ali teška telesna povreda koju je N.M. navodno naneo mladiću je izazvala posebnu zabrinutost među lokalnim stanovništvom.

Mladić se bori za život

Nakon što je primljen u bolnicu, mladić je hitno operisan, a lekari se i dalje bore za njegov život. Teške povrede glave mogu imati ozbiljne posledice, pa je njegovo zdravstveno stanje i dalje neizvesno.

Napad i u Beogradu

Podsetimo, I.K. (46) iz Beograda uhapšen je danas zbog sumnje da je počinio nasilje nad suprugom Ž.S. (41).

On ju je, kako se sumnja, nakon svađe prilikom koje je psovao i vređao, fizički napao, šutirao je nogama po telu, piše Telegraf.

Pre toga, potegnuo je nož na nesrećnu ženu preteći da je ubiti.

Nasilje se dogodilo u stanu u kojem žive, u centru grada.

Podsećamo na još jedno porodično nasilje koje se desilo juče u Beogradu. Naime, I.N. (48) je uhapšen zbog pretnji svojoj supruzi i sinu, nakon čega mu je sud odredio pritvor u trajanju do 30 dana. Prema navodima, on je pod uticajem alkohola i narkotika izvršio krivična dela na štetu svoje porodice, pri čemu je njihov sin (22) intervenisao, oteo nož iz ruke oca i tom prilikom zadobio posekotinu.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni (0-24h, besplatan poziv)

SOS telefoni Autonomni Ženski Centar - SOS telefon 0800-100-007, radnim danima 10-20h

ASTRA Akcija protiv trgovine ženama - SOS telefon 011 785-0000, 065 3347-817, dostupan 24h Evropski broj za nestalu decu 116-000

Incest trauma centar - SOS telefon 011 3441-737, 011 3861-332, dostupan 24h

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011, besplatan poziv, radnim danima 10-19h 011 2769-466, radnim danima 10-19h 062 304-560, noću 19-10h

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading