POTRESNA PORUKA VRŠNJAKA STRADALOM DEČAKU IZ BEČEJA: Hvala ti za pomaganje na kontrolnima, hvala ti za sve uspomene...

Autor:

Hronika

29.08.2024

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Tepić danas će biti sahranjen u Bečeju

POTRESNA PORUKA VRŠNJAKA STRADALOM DEČAKU IZ BEČEJA: Hvala ti za pomaganje na kontrolnima, hvala ti za sve uspomene...

Foto: Printscreen/Facebook/Bojan Tepić/Branislav Tepić

Bojan Tepić

Od Bojana Tepića (15), koji će danas biti sahranjen na pravoslavnom groblju u Bečeju, opraštaju se rođaci i prijatelji na društvenim mrežama. Opraštaju se i njegovi vršnjaci s kojima je u septembru trebalo da se vrati u školsku klupu.

- Hvala ti za svaki put kad si častio. Hvala ti za svaku sprdnju na časovima. Dobacivanje na časovima, igranje soker čampsa, brawl starsa, zasmejavanje i sprdanje. Hvala ti za pomaganje na kontrolnima, hvala ti za sve uspomene. Sada si na boljem mestu. Hvala ti na svemu, prijatelju, počivaj u miru - napisano je u jednoj objavi.

Tragedija koja je potresla ne samo Bečej već i čitavu Srbiju dogodila se u Pionirskoj ulici u Bečeju tokom noći između ponedeljka i utorka. Bojana je pregazio automobil golf 4, za čijim volanom je bio njegov 13-godišnji drugar.

Krivično neodgovoran

Automobil su, kako je pokazala istraga, maloletnici prethodno uzeli bez pitanja, ne znajući ni ko je vlasnik, jer su primetili da je ključ u bravi. Odlučili su da se snimaju za društvene mreže, odnosno Tik-tok i 13-godišnjak je seo za volan, a potom pregazio drugara. Slučaj je zbog toga preuzelo Više javno tužilaštvo iz Zrenjanina, jer dečak od 13 godina ne može krivično da bude odgovoran.

U istrazi policija proverava snimke sa video kamera obližnje pumpe, kao i one iz telefona stradalog dečaka, ali i njegovog drugara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading