OTKRIVAMO! TINEJDŽERA IZ BEČEJA USMRTIO DEČAK S DOSIJEOM! Neutešni otac otkrio da je s njima bio JOŠ NEKO i da je pobegao s lica mesta!

Autor:

Hronika

28.08.2024

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krenuli su u rikverc i zgazili mog Bojana. Posle toga je jedan pobegao, a drugi je ostao na mestu, rekao je Branislav Tepić za Republiku.

OTKRIVAMO! TINEJDŽERA IZ BEČEJA USMRTIO DEČAK S DOSIJEOM! Neutešni otac otkrio da je s njima bio JOŠ NEKO i da je pobegao s lica mesta!

Foto: Printscreen/Facebook/Bojan Tepić/Branislav Tepić, Shutterstock

Bojan Tepić (15) iz Bečeja poginuo je u toku noći u Pionirskoj ulici u tom gradu kada ga je drugi dečak pregazio automobilom golf 4, koji su prethodno bez pitanja uzeli, ne znajući ni ko je vlasnik, kada su primetili da je ključ u bravi. 

Da je u kolima kojima je Bojan usmrćen bio još jedan dečak, pored tinejdžera koji je vozio, za Republiku je ispričao Bojanov otac Branislav.

Foto: pixabay.com

Dečak telefonom snimao svoju smrt

- Moj sin je bio u društvu još dva vršnjaka i oni su uzeli pokvarena kola koja su bila ostavljena na servisu otključana i s ključem u bravi. Snimali su se telefonima i dali mom sinu da ih snimi dok su njih dvojica bila u kolima. Krenuli su u rikverc i zgazili mog Bojana. Posle toga je jedan pobegao, a drugi je ostao na mestu. Policija je brzo uhvatila begunca i  bavi se slučajem. Rezultati obdukcije mog sina koja je završena  biće poslati u Zrenjanin, u Više javno tužilaštvo koje vodi istragu -  rekao je Branislav Tepić za Republiku. 

Otac poginulog dečaka tvrdi da je dečak koji je upravljao kolima već poznat odranije policiji kao problematičan i nije mu jasno kako se njegov sin našao u društvu tog tinejdžera, mada ističe da ne živi sa sinom od razvoda s majkom dečaka. 

- Bojan i dvojica starijih sinova su se s majkom preselili u Bečej kad smo se razveli, a ja sam ostao da živim u selu Radičević. Bio sam sve vreme u kontaktu s decom, ali majka zna više od mene. Ja ne znam tog dečaka, u stvari, nijednog od te dvojice, ali za ovog koji je vozio znam da ima dosije i da je problematičan. Tukao je babu i počinio krađe. Zna se da je problem - istakao je neutešni otac. 

Na društvenoj mreži Fejsbuk roditelji nastradalog dečaka primaju poruke saučešća i oboje su objavili crne fotografije u znak neopisive tuge za najmlađim od trojice sinova. Bojan će biti sahranjen sutra 29. avgusta. 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

https://www.youtube.com/shorts/KINb1y58IVQ

 

Komentari (0)

Loading