MALOLETNIK ZA VOLANOM IZ BEČEJA NE MOŽE DA ODGOVARA: Slučaj pogibije Bojana Tepića preuzelo tužilaštvo u Zrenjaninu

Autor:

Hronika

29.08.2024

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Tepić (15) danas će biti sahranjen na groblju u Bečeju

MALOLETNIK ZA VOLANOM IZ BEČEJA NE MOŽE DA ODGOVARA: Slučaj pogibije Bojana Tepića preuzelo tužilaštvo u Zrenjaninu

Foto: Printscreen/Facebook/Bojan Tepić/Branislav Tepić

Bojan Tepić

Osnovno javno tužilaštvo u Bečeju, koje je obavilo uviđaj na mestu stradanja Bojana  Tepića (15), nesreću je kvalifikovalo kao teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nesreći.

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu, kako Republika saznaje, preuzelo je slučaj, budući da dečak koji je bio za volanom još nije napunio 14 godinai i protiv njega se ne može pokrenuti krivični postupak.

U tužilaštvu bi trebalo da budu ispitane sve okolnosti tragedije, obavljeni lekarski pregledi, saslušani svedoci.

Danas sahrana

Kako smo već pisali, nesreća se dogodila u Pionirskoj ulici u Bećeju tokom noći između ponedeljka i utorka. Bojana je pregazio automobil "golf 4", koji su, kako se navodi, maloletnici prethodno uzeli bez pitanja, ne znajući ni ko je vlasnik, jer su primetili da je ključ u bravi.

Porodica i prijatelji preminulog Bojana Tepića oprostiće se od njega na sahrani koja je zakazana za danas u 12 časova na pravoslavnom groblju u Bečeju.

Tukao babu i krao

Otac poginulog dečaka tvrdi da je dečak koji je upravljao kolima već poznat odranije policiji kao problematičan i nije mu jasno kako se njegov sin našao u društvu tog tinejdžera, mada ističe da ne živi sa sinom od razvoda s majkom dečaka. 

- Bojan i dvojica starijih sinova su se s majkom preselili u Bečej kad smo se razveli, a ja sam ostao da živim u selu Radičević. Bio sam sve vreme u kontaktu s decom, ali majka zna više od mene. Ja ne znam tog dečaka, u stvari, nijednog od te dvojice, ali za ovog koji je vozio znam da ima dosije i da je problematičan. Tukao je babu i počinio krađe. Zna se da je problem - istakao je neutešni otac. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading