NEVEROVATNO! Saša Momčilović ubijen u vili poznatog fudbalera u Španiji! DEVOJKA GA KOŠTALA ŽIVOTA!?

Autor:

Hronika

26.08.2024

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španska policija je u nekoliko navrata nadgledala vilu u kojoj je ubijen Beograđanin, koji je kod sebe imao lažna belgijska dokumenta. Naime, od 2020. se tu prave tajne zabave, a ulaz se naplaćuje, navode tamošnji mediji.

NEVEROVATNO! Saša Momčilović ubijen u vili poznatog fudbalera u Španiji! DEVOJKA GA KOŠTALA ŽIVOTA!?

Foto: Prinrscreen/Antena 3

Španska policija došla do podatka da je kuća u kojoj je 12. avgusta ubijen Saša Momčilović (36) zapravo u vlasništvu poznatog sportiste

Beograđanin Saša Momčilović (36) ubijen je 12. avgusta na žurci u luksuznoj vili u blizini Marbelje koja je u vlasništvu poznatog fudbalera, otkrili su španski mediji. Kako navode, kuća koja se nalazi u Esteponi, a u kojoj je kobne noći bila organizovana žurka tokom koje je Srbin upucan hicem iz pištolja u leđa, zapravo je u vlasništu poznatog sportiste. Međutim, sportista je ovu nekretninu dao u zakup državljaninu Kube i njegovoj supruzi.

- Kubanac je godinama zakupac vile i gotovo svake večeri organizuje ilegalne žurke zbog kojih su se komšije bunile. Sada je na takvoj jednoj opskurnoj zabavi ubijen muškarac, što je dodatno uznemirilo susede - naveli su izvori Kurira.

Obdukcija

Španskim istražiteljima stigao je i nalaz obdukcije tela Saše Momčilovića.

- Nakon ubistva telo je poslato na obdukciju koja je utvrdila da je hitac, koji je napadač ispalio žrtvi u leđa, bio koban jer je mu je pogodio srce. Srce je nakon toga puklo i nastupila je trenutna smrt. Žrtva nije imala šanse da preživi - navode španski mediji.

Prema optužnici Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, ubijeni Momčilović je na Skaju koristio nadimke Komša i Čarli Bronson, najverovatnije po najpoznatijem britanskom osuđeniku. Pored lažnog belgijskog pasoša posedovao je i hrvatska dokumenta na svoje ime.

- Prema prikupljenim dokazima sa Skaja, Momčilović je pre nego što je ušao u posao oko kokaina, najverovatnije u Nemačkoj, pravio takozvane bašte, odnosno iznajmljivao stanove i kuće u kojima je sadio, gajio, sušio i pakovao marihuanu - rekao je ranije izvor Kurira.

Posle ubistva Saše Momčilovića osumnjičeni je pobegao i policija traga za njim. Momčilović je, inače, bio na poternici Interpola koju je za njim raspisala Srbija zbog sumnje da je bio pripadnik kriminalne grupe bivšeg fudbalera Živka Bakića koja je optužena za šverc droge. I sam Momčilović se nalazio na optužnici sa Bakićem i bio je jedna od glavnih karika u lancu šverca kokaina iz Južne Amerike u Evropu.

Posle zločina, za španske medije se oglasio i državljanin Kube koji se predstavio kao vlasnik kuće u kojoj se ubistvo desilo.

- Pravili smo žurku i to je izmaklo kontroli. Mnogo se laže, kažu da je ubica otišao u belom autu, a to nije tačno. Osoba koja je ubila osobu otišla je u tamnom automobilu. Pucanj je bio u dvorištu kuće na mom imanju. Čuo sam, bio sam za šankom, a kada sam izašao video sam pokojnika kako leži na stepenicama. Mislio sam da je nešto konzumirao, ali sam ubrzo video lokvu krvi - ispričao je muškarac koji se predstavio kao vlasnik objekta.

Istraga je pokazala da je Kubanac samo zakupac kuće, a da je stvarni vlasnik poznati fudbaler.

- Velelepno zdanje iza visokih zidina pored kuće ima i nekoliko pomoćnih objekata, a u jednom od njih, koji je pretvoren u diskoteku, došlo je do pucnjave - navode španski mediji i dodaju da je državljanin Kube sa suprugom od pandemije koronavirusa uzeo kuću u zakup.

Bez hapšenja

- Španska policija je u nekoliko navrata nadgledala vilu u kojoj je ubijen Beograđanin, koji je kod sebe imao lažna belgijska dokumenta. Naime, od 2020. se tu prave tajne zabave, a ulaz se naplaćuje - navode tamošnji mediji. Navodi se i da dosad niko nije priveden zbog likvidacije državljanina Srbije.

- Nekoliko osoba je saslušano, ali nijedna nije zadržana u pritvoru. Očevici zločina su ispričali da se Srbin posvađao s nekim muškarcima i da je jedan izvukao pištolj i pucao - podseća izvor.

On dodaje da je utvrđeno da Momčilović nije ubijen u kriminalnom obračunu.

- Najverovatnije je posredi neki lični sukob. Prema jednoj verziji, svađa je kobne večeri izbila oko neke devojke, a prema drugoj, oko nekih dugova - podseća sagovornik.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading