HOROR U LESKOVCU! Muškarac mučki izubijao suprugu - završila u bolnici u teškom stanju

Autor:

Hronika

13.08.2024

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svemu je prethodila naočigled bezazlena svađa!

HOROR U LESKOVCU! Muškarac mučki izubijao suprugu - završila u bolnici u teškom stanju

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu su uhapsili Lj. S. (50) iz okoline Leskovca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Prethodila je svađa u porodičnoj kući, nakon čega je osumnjičeni više puta udario svoju četrdesetpetogodišnju suprugu, nanoseći joj teške telesne povrede.

Reakcija nadležnih organa

Osumnjičeni je priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu uz krivičnu prijavu. Ova akcija nadležnih organa ukazuje na ozbiljnost pristupa problemu porodičnog nasilja i posvećenost ka zaštiti žrtava.

Porodično nasilje u Srbiji

Porodično nasilje predstavlja ozbiljan problem u Srbiji, a statistike pokazuju da je veliki broj žena žrtva fizičkog i emocionalnog zlostavljanja od strane partnera. Važno je da se ovakvi slučajevi adekvatno procesuiraju kako bi se poslala jasna poruka da nasilje u porodici neće biti tolerisano.

Značaj podrške žrtvama

Važno je naglasiti da žrtve porodičnog nasilja trebaju pravnu i psihološku podršku kako bi prebrodile traume i izgradile sigurnu budućnost. Postoje organizacije i institucije koje pružaju pomoć žrtvama porodičnog nasilja i važno je da se ohrabre da potraže pomoć.

Slučaj u Leskovcu još jednom naglašava hitnost i važnost borbe protiv porodičnog nasilja. Nadamo se da će osumnjičeni odgovarati za svoje postupke, a da će žrtva dobiti adekvatnu podršku i zaštitu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading