BIVŠI SUPRUŽNICI ZARATILI ZBOG OVOGA, A NESREĆNI BOBAN BIO KOLATERALNA ŠTETA! Rasvetljeno teško ubistvo kod Bele Crkve - "Nisam hteo nikog da ubijem..."

Autor:

Hronika

13.08.2024

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban je od posledica prebijanja preminuo.

BIVŠI SUPRUŽNICI ZARATILI ZBOG OVOGA, A NESREĆNI BOBAN BIO KOLATERALNA ŠTETA! Rasvetljeno teško ubistvo kod Bele Crkve - "Nisam hteo nikog da ubijem..."

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, Printscreen/Društvene mreže

Goran Stajić osumnjičen za ubistvo

Goran S. (61) zvani Roge iz Vračinog Gaja kod Bele Crkve uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je ubio državljanina Severne Makedonije Bobana P. (61) inače, sadašnjeg partnera njegove bivše supruge. Goranova rođak je otkrila motiv zbog kog je došlo do ubistva.

- Goran S. se pre mnogo godina razveo od supruge i od tada svako od njih ima nove partnere sa kojima su se venčali. Njih dvoje imaju troje velike dece koji sada imaju svoje porodice. Goran i njegova supruga su godinama živeli i radili u Italiji, ali su često dolazili u rodni kraj. Goran se poslednjih godina pre razvoda sve više vraćao u Vračin Gaj i povremeno je išao da radi u Italiju. Međutim, došlo je do razvoda i njegova supruga je ostala u Italiji sa decom, dok se on vratio u Vračin Gaj - navodi rođaka osumnjičenog i dodaje:

- Goran je zatim oženio i nastavio da živi u svojoj porodičnoj kuči u selu, dok je njegova bivša žena dolazila u Vršac gde imaju veliku kuću. Naime, oni su kao supružnici zaradili dovoljno radom u Italiji i zato su i u selu kupili dva placa koja su namenili sinovima. Međutim, zbog te imovine su i dolazili često u sukob, a tako je nažalost bili i u četvrtak - prenosi Kurir.

Republika

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, Printscreen/Društvene mreže

 

Kako navodi rođaka, Goran S. je kobnog dana 8. avgusta video da je njegova bivša supruga došla sa Bobanom P. kod njihove nekadašnje zajedničke prijateljica, koja živi preko puta njega.

- Goran je video automobil italijanskih tablica i znao je da je njegova bivša supruga došla kod te komšinice. Otišao je kod nje kako bi raspravili nesuglasnice oko imovine, s obzirom da je ona želela sve da proda, a Goran se nije slagao sa tim, jer je smatrao da njihova deca treba o tome da odluče - kaže ona i dodaje:

- Došli su u sukob i Goran je u afektu opsovao bivšu suprugu: "Idi u p**ku materinu. Nećemo ništa prodavati. Kupili smo, ali ne prodajemo." Rekao je navodno, Goran S., a nakon njegovih reči Boban P. je ustao kako bi odbranio suprugu. Goran S. nije dozvolio Bobanu P. da se meša u njihove stvari, jer smatra da je to njihov porodični problem, ali ubrzo je došlo do kobnog udarca.

Foto: Republika

 

Kako nam je objasnila uplakana rođaka, Goran S. je pesnicom udario Bobana P.

- Udario ga je pesnicom u glavu. On je snažan i krupan čovek, pa je Boban P. od tog jednog udarca pao na beton. Nakon pada , počeo je da krvavi pločnik... Svi su se uspaničili i počela je vrska te komšinice i Goranove bivše supruge koja je samo nekontrolisano vikala i dozivala pomoć. Pošto kod sebe nije imala telefon sa srpskom karticom, komšinica joj je dala svoj mobilni telefon i pozvala je policiju i Hitnu pomoć - navodi ona i dodaje da su oni brzo došli na mesto sukoba.

- Lekari Hitne pomoći pokušavali su da reanimiraju Bobana P., a dok su se oni lavovski borili da mu pomognu, Goran je ušao u svoju kući i ispričao svojoj sadašnjoj supruzi šta se dogodilo. Bio je uznemiren, nije želeo nikog da ubije, ali je sukob eskalirao. Goranova žena je plakala, vrtela se u krug nije znao šta je snašlo, a plakala je i njegova bivša supruga zbog Bobana P.

Sagovornica je zatim dodala, da ne opravdava Gorana S.

- Moj je, ali ne opravdavam ovo što je uradio. Nasiljem ništa ne može da se postigne, toga je i on sada svestan. Užas je sve što se dogodilo. Boban P. i njegova supruga u trenutku ubistva bili su na godišnjem odmoru i boravili su u kući u Vršcu, a tog dana su došli kod komšinice u Vračin Gaj da se pozdrave sa njom. Sutradan su trebali da idu u Severnu Makedoniju kako bi posetili njegovu porodicu, a dan nakon toga plan im je bio da se vrate u Italiju - kaže ona i dodaje:

- Još uvek se ne zna kada i gde će biti sahranjen Boban P. jer je on rodom iz Severne Makedonije, ali mu je otac bio vojno lice i rođen je u Beloj Crkvi. Jedno vreme njegova porodica je živela u ovom vojvođanskom mestu. Iza njega su ostali punoletni sin i ćerka.

Foto: printscreen/facebook/Belocrkvanske Novosti

 

Istraga povodom krivičnog dela ubistvo vodi Više javno tužilaštvo u Pančevu. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan u nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading