UBISTVO KOD BELE CRKVE! Osumnjičenom određeno zadržavanja do 48 sati!

Autor:

Hronika

12.08.2024

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolijao posle 4 dana!

UBISTVO KOD BELE CRKVE! Osumnjičenom određeno zadržavanja do 48 sati!

Foto: Shutterstock, ST/Dragan Kadić

Osumnjičeni zadržan zbog sumnje na ubistvo

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, osumnjičenom licu G.S. određeno je zadržavanje do 48 časova zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo. Osumnjičeni se tereti da je dana 8. avgusta 2024. godine u večernjim časovima, u Vračev Gaju kod Bele Crkve, lišio života muškarca B.P.

Uhapšen osumnjičeni za tragičan događaj u Vračev Gaju

Osumnjičeni je uhapšen nakon tragičnog događaja u Vračev Gaju, a dežurni javni tužilac je obavio uviđaj na mestu zločina. Ovo naselje, smešteno kod Bele Crkve, sada je poprište intenzivne istrage koja će utvrditi sve okolnosti ovog nesrećnog događaja.

Osumnjičeni će biti sproveden radi saslušanja

Nakon zadržavanja, osumnjičeni će biti sproveden u Više javno tužilaštvo u Pančevu radi saslušanja. Tužilaštvo će imati ključnu ulogu u daljem postupku, a saslušanje osumnjičenog će biti od velikog značaja za prikupljanje relevantnih informacija i dokaza.

Ovaj tragičan događaj je šokirao lokalnu zajednicu, te će istraga i suđenje biti od velikog javnog interesa. Očekuje se da će javnost pratiti razvoj događaja kako bi saznala više detalja o ovom slučaju.

Podsećamo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Zlatana Apostolovića (49) zbog sumnje da je mačetom nasrnuo na drugog muškarca, a da je pištoljem pretio njegovom sinu! 

Incident se dogodio u Vrčinu, a trenutno se utvrđuju uzroci koji su doveli do njega. Sve se odvilo oko pola deset...

Naloženo je fotografisanje lica mesta i sredstava izvršenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading