TRAGIČNA SUDBINA HRABROG POLICAJCA: Ovo je hronologija jezivog zločina u Loznici!

Autor:

Hronika

21.07.2024

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su policajci primetili sumnjivo vozilo iz Tutina blizu granice prema Bosni i Hercegovini, Hajrizi je izvadio pištolj i pucao u dva policajca, usmrtivši Nikolu Krsmanovića.

TRAGIČNA SUDBINA HRABROG POLICAJCA: Ovo je hronologija jezivog zločina u Loznici!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika, Društvene mreže

Danas je na seoskom groblju u Dragincu, mestu kraj Loznice, održana sahrana hrabrog policajca Nikole Krsmanovića, koji je ubijen u noći između srede i četvrtka. Krsmanović, sin i brat, bio je poznat kao čovek bez mrlje u karijeri, veran prijatelj, sportista i ljubitelj prirode. Njegovi prijatelji su sa suzama u očima opisivali Nikolu kao izuzetnu osobu, a njegova smrt ostavlja neizbrisiv trag u zajednici.

Napad na policajce tokom rutinske kontrole

Rutinska kontrola koju je Nikola obavljao sa kolegom te noći pretvorila se u tragediju kada su zaustavili mercedes u kojem su se nalazili vozač Mithat Hadžić iz Tutina i suvozač ozloglašeni terorista Faton Hajrizi. Nakon što su policajci primetili sumnjivo vozilo iz Tutina blizu granice prema Bosni i Hercegovini, Hajrizi je izvadio pištolj i pucao u dva policajca, usmrtivši Nikolu Krsmanovića.

Intenzivna potraga za teroristom

Nakon stravičnog zločina, Faton Hajrizi je pobegao u obližnju šumu, pokrenuvši intenzivnu potragu srpske policije. Terorista je lociran nedaleko od Banje Koviljače, gde je nakon razmene vatre neutralisan. Ministar Ivica Dačić je izjavio da je ubica policajca ispalio ukupno devet metaka na srpsku policiju, nakon čega je ubijen. Surovi zločin dobio je kaznu, ali to nažalost neće vratiti ni porodici ni kolegama mladog Nikole Krsmanovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading