"ČULA SE PRVO JEDNA, PA POTOM I DRUGA EKSPLOZIJA"! Komšija iz zgrade otkrio JEZIVE detalje požara u Rakovici: "Na terasi su bile dve plinske boce" (VIDEO)

Autor:

Hronika

15.07.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar je u potpunosti uništio potkrovlje i dva stana.

"ČULA SE PRVO JEDNA, PA POTOM I DRUGA EKSPLOZIJA"! Komšija iz zgrade otkrio JEZIVE detalje požara u Rakovici: "Na terasi su bile dve plinske boce" (VIDEO)

Foto: Tamara Pavišić

- Čula se prvo jedna, pa potom i druga eksplozija - ovim rečima za naš portal započeo je razgovor komšija iz zgrade u Rakovici, u kojoj je juče izbio jeziv požar.

Naime, do vatrene stihije u Ulici Pere Velimirovića došlo je nakon što se iz za sad nepoznatog razloga zapalio klima-uređaj.

Kada smo pogledali kroz prozor, videli smo ogromnu vatru koja se širila nenormalnom brzinom. Kako sam čuo, sin i majka su bili u stanu, jedno u kuhinji, drugo u dnevnoj sobi kada je počelo da puca na spoljnom zidu. Takođe, dve prazne plinske boce nalazile su se odmah ispod klime na terasi, tako da je moglo doći do još veće katastrofe da su eksplodirale - objašnjava naš sagovornik, pa dodaje:

- Svi su izleteli napolje iz zgrade i na svu sreću niko nije nastradao, svi su živi i zdravi. Osim toga, zahvalni smo vatrogascima što su uspeli da lokalizuju požar jer se mogao proširiti na naše stanove, a i na zgradu pored koja je faktički spojena sa našom.

Ekipa Republike u stanovima koji su potpuno izgoreli zatekla je vlasnike, međutim, oni nisu imali snage da razgovaraju sa nama.

Nakon toga popeli smo se na potkrovlje, gde smo ugledali jezive scene. Požar je uništio sve. Izgoreli su svi predmeti koji su čuvani na tavanu, kao i kompletna krovna konstrukcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading