SESTRA KOSTE KECMANOVIĆA ISPISANA IZ RIBNIKARA: Roditelji odlučuju gde će nastaviti školovanje!

Autor:

Hronika

21.08.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Koste Kecmaovića, koji je 3. maja svirepo ubio devetoro svojih drugara i čuvara škole više neće ići u OŠ ,,Vladislav Ribikar", odakle je ispisana na zahtev roditelja.

SESTRA KOSTE KECMANOVIĆA ISPISANA IZ RIBNIKARA: Roditelji odlučuju gde će nastaviti školovanje!

Foto: Nikola Mutić, Facebook

Kosta Kecmanović

Sestra maloletnog Koste Kecmanovića, dečaka koji je 3. maja počinio stravičan masakr u OŠ ,,Vladislav Ribnikar" na Vračaru i ubio devetoro svojih drugova i čuvara škole Dragana Vlahovića, ispisana je iz OŠ ,,Vladislav Ribnikar" , a dalju sudbinu o njenom školovanju doneće roditelji. 

Naime, informaciju da se sestra maloletnog ubice neće više školovati u pomenutoj školi, podelio je jedan od članova Saveta roditelja iz OŠ ,,Vladislav Ribnikar", a prenose Novosti.

Ovim povodom oglasila se i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović, koja je istakla da devojčica ima pravo da nastavi školovanje u bilo kojoj obrazovnoj ustanovi, te da odluku o tome donose roditelji.

Gde će to biti odlučuju roditelji, a veoma je važno da joj se omogući da bezbedno pohađa školu - navela je minuistarka.

Podsetimo, Republika je već pisala o tome da će i maloletni Kosta Kecmanović nastaviti školovanje, te da je osnovna škola zakonski obavezna. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tanja

21.08.2023 15:48

Jel planiraju skolovanje u Londonu ili na Havajima,pa jos i da brckaju nogice.Decu nam je poubijao!Majku i oca u zatvor!

Alex

22.08.2023 10:31

@Tanja - Svi smo mi malo je reci potreseni i ogorceni ali ova devojcica je takodje zrtva svog sumanutog brata i bahatih roditelja. Zalosno je da se nad njom izivljavamo radi poremecenog brata i roditelja.

Porodica

22.08.2023 18:39

Otac je slao pretece mejlove direktorki skole jer mala nije izabrana za predcednika odeljenske zajednice, nosila je noz u skolu u rancu, delila je sobu sa bratom koji je mesec dana planirao masakr i "nije nista znala"....To se zna za tu jadnu nevinu devojcicu.