OBUSTAVLJENA POTRAGA ZA ANOM: Misterija postaje sve veća i veća - policija nije pronašla tragove, ali...

Autor:

Hronika

08.01.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državna policija ipak neće obustaviti istragu vezanu za nestanak Ane Volš, a evo šta će se događati nadalje.

OBUSTAVLJENA POTRAGA ZA ANOM: Misterija postaje sve veća i veća - policija nije pronašla tragove, ali...

Foto: Instagram/Pritscreen

Ana Volš

Vlasti su obustavile potragu za nestalom ženom iz Masačusetsa Anom Volš, nakon njenog misterioznog nestanka na Novu godinu, saopštili su zvaničnici.

Prijavljen je nestanak 39-godišnje majke i direktora nekretnina nakon što je 1. januara imala rani let iz Bostona za Vašington i napustila svoj dom, ali se nikada nije ukrcala u avion, rekao je šef policije Kohaseta Vilijam Kvigli.

- Potraga na terenu koju su izvršili državni vojnici Masačusetsa i policajci Kohaseta za Anom Volš ili dokazima u vezi sa njenim nestankom je završena - saopštile su dve kancelarije u zajedničkom saopštenju od subote.

- Dvadeset vojnika iz Specijalnog tima za hitne slučajeve MSP, specijalizovane jedinice obučene za operacije traganja i spasavanja, kao i tri tima K9 i Vazdušno krilo državne policije pretraživali su šumovite oblasti u blizini kuće gospođe Volš sa negativnim rezultatima već drugi dan zaredom - dodaje se u saopštenju.

- Ronioci Državne policije su takođe pretražili mali potok i bazen sa negativnim rezultatima. Potraga na tlu se neće nastaviti osim ako policija ne otkrije nove informacije koje to opravdavaju.

Državna policija nastavlja različite istražne radnje kako bi pronašla nestalu ženu i detektivi Kohaseta krenuli su u subotu u Vašington kako bi pratili potencijalne tragove u koordinaciji sa Metropolitan policijom.

- Što se tiče jučerašnjeg požara u ranijoj kući gospođe Volš na Jerusalim Roudu, Jedinica za istragu požara i eksploziva državne policije i lokalni istražitelji su utvrdili da je uzrok požara bio slučajan - takođe se navodi u zajedničkom saopštenju.

Zaključeno je: "Nema više ništa o čemu možemo javno da izveštavamo u ovom trenutku“.

Kvigli je rekao da istražitelji veruju da je Volš napustila svoj dom "rano ujutru" na Novu godinu, verovatno između 4 i 5 sati ujutro.

Ana Volš je radila za kompaniju za nekretnine Tišman Speier u Vašingtonu, i njen plan je bio da ode na aerodrom, ali se nije ukrcala na svoj let, rekao je šef policije.

Let za Vašington je prvobitno bio rezervisan za 3. januar, ali policija je rekla da je otišla ranije zbog "neke vrste hitnog slučaja" na poslu.

Do 4. januara, muž Ane Volš i njen poslodavac nisu prijavili njen nestanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ratko

08.01.2023 21:55

A vozac koji je cekao da je vozi jel ispitan ? A ta kompanija za prevoz mora znati ime vozaca ? Ako nije stigla na let to samo znaci da vozac je nije dovezao i da zna sve. Logicno ?