OŽENJENI KRISTIJAN GOLUBOVIĆ UHVAĆEN TOKOM AKCIJE SA CIMERKOM! Pokušali da se sakriju od kamera, sve se otelo kontroli!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan će ovo morati da objasni supruzi.

OŽENJENI KRISTIJAN GOLUBOVIĆ UHVAĆEN TOKOM AKCIJE SA CIMERKOM! Pokušali da se sakriju od kamera, sve se otelo kontroli!

Foto: M.P./ATAImages

Kristijan Golubović, jedan od učesnika rijaliti programa "Farma 8", preuzeo je odgovornost da napravi spisak namirnica koje će biti potrebne u prodavnici u narednoj nedelji. Dok je pažljivo razmatrao koje namirnice treba da nabave, njegove misli su bile prekinute čestim dodirima Aleksandre Jakšić, koja zna da je Kristijan oženjen, ali joj to nije smetalo, pa mu je maksimalno posvetila pažnju, u nadi da to kamere neće zabeležiti.

Gledaoci su primetili kako se Aleksandra sve vreme igra s njegovim rukama, što je izazvalo podeljena mišljenja među učesnicima i publikom. Dok jedni smatraju da je to simpatično i zabavno, drugi sumnjaju u iskrenost njenih namera. Ova situacija dodatno komplikuje već napetu atmosferu među učesnicima, a mnogi se pitaju kako će se Kristijan postaviti prema Aleksandrinoj pažnji, s obzirom da sve posmatra njegova supruga Kristina.

Podsetimo, Kristijan stalno naglašava da je oženjen i da prevare više za njega nisu opcija, međutim, kako bi izbegao direktna nabacivanja Aleksandre Jakšić, na kraju je završio u šakama Kiki Star, kojoj je pre neki dan naglasio da je ona za njega muško, te da on sa muškarcem nikada ne bi bio, jer je strejt.

Inače, Aleksandra Jakšić je izazvala burnu reakciju svojih cimera kada je otvoreno priznala da gaji simpatije prema Kristijanu Goluboviću.

- Bar sam otvoreno rekla sve. Da je on slobodan, ja bih već bila sa njim u senu - izjavila je Aleksandra, što je izazvalo osudu Jelene Golubović:

- Zar treba da ti se aplaudira što želiš da rasturiš jedan brak?

- Prezrela te je, Jelena. Nemoj da me diraš - odbrusio je na kraju Kristijan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading