VANREDNO STANJE NA FARMI! Hitno okupljanje učesnika, dogodio se ogroman KVAR na imanju, sve staje zbog ovoga!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović je farmerima saopštio najnoviju odluku.

VANREDNO STANJE NA FARMI! Hitno okupljanje učesnika, dogodio se ogroman KVAR na imanju, sve staje zbog ovoga!

Foto: instagram.com/zeljkomitrovic

Učesnici "Farme 8" su nedavno saznali da je pred njima težak period, u kom će biti bez osnovnih namirnica, što ih je uznemirilo, ali je usledila nova poteškoća. Naime, neko je pokvario mlin za kafu, zbog čega su farmeri totalno pobesneli i krenuli da drame, a Kristijan Golubović ih je momentalno okupio i objasnio kako da poprave isti.

Farmeri su se na zanimljive načine dosetili da naprave kafu bez mlina, a Aleksandra Stanišić i Kristijan Golubović pokušali su da ga poprave.

 

- Spremajte poklone biće gadna nedelja - poručio im je Kristijan.

- Ne hvatajte sa ovimm sje*aćete mlin. Stavi na sto i vrtiš rukom donji deo, jer ovo gore je nezgodno. Potrudite se, neko je napravio zvrčku da vam bude teže da pijete kafu - otkrio je Kristijan.

- Jedno će vam doći dobro, bićete bez cigara, naučićete da budete bez njih. Očistiće vam organizam, gledajte ovo kao neko iskušenje, iskustvo koje je opet izlečenje od nikotina - dodao je Kristijan.

Inače, u rijaliti programu "Farma" nedavno se dogodilo veliko iznenađenje za sve učesnike, koji su bili šokirani kada su saznali da će im se na imanju pridružiti još dva nova prijatelja. Ovo iznenađenje priredio je Proka, koji je najpre pozvao učesnike da izađu napolje, a potom im predstavio kravu Ružu i njeno tele kao nove stanovnike imanja. Učesnicima je dat zadatak da se pobrinu za ove nove životinje, a Proka je naglasio da je važno da se životinja adaptira na novo okruženje.

Republika

Foto: printscreen/Narodna TV

Proka

 

- Imam malo iznenađenje i obavezu. Stanite sa strane, da čujem sem Nikole i Kristijana ko zna da muze. Životinja je uznemirena, treba da se adaptira. Ovo je gospođa Ruža, a ovom mališanu ćete dobiti zadatak kakvo ćete ime da mu date - obavestio ih je Proka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading