POMAHNITALI KRISTIJAN ULETEO NA FARMU! Učesnici prebledeli od straha, njemu otkazale sve kočnice!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović je hitno sazvao sastanak.

POMAHNITALI KRISTIJAN ULETEO NA FARMU! Učesnici prebledeli od straha, njemu otkazale sve kočnice!

Foto: Narodna TV printscreen

Nakon nedavne posete Proke, Kristijan Golubović je održao sastanak sa cimerima na farmi kako bi izneo svoje nezadovoljstvo u vezi sa higijenom. Kritikovao je nedovoljnu brigu o čistoći, posebno ističući nedostatak angažovanja ženskih cimera u obavljanju kućnih poslova.

- Žene, šta se s vama dešava? Ako čekate da stalno ovo seljače uradi sudove, onda javno kažete - divljao je Golubović.

- Žene treba da drže kuću, a momci drva. Kiki mi je govorila da mi pomogne sa drvima, i još neke devojke - dodao je Kristijan.

 

- Meni je lakše da cepam drva, nego da perem sudove, gadljiva sam - rekla je Aleksandra Stanišić.

- Svaki put kad je ovaj sastanak, svaki put kad se peru sudovi, dignu tri žene ruku i dva momka. Sešću vam na glavu dok se zadatak ne obavi. Imaš ženske probleme, ostala ti je fleka na sred kreveta - rekao je Kristijan.

- To je od šminke - pravdala se Aleksandra.

Ova situacija na farmi jasno ukazuje na sukob stavova i očekivanja u vezi sa raspodelom kućnih poslova, kao i na nedostatak komunikacije među cimerima. Ostaje da se vidi da li će ovaj sastanak imati dugoročne efekte na higijenske standarde i međuljudske odnose među farmerima.

Podsećanja radi, u rijaliti programu "Farma" dogodilo se veliko iznenađenje za sve učesnike, koji su bili šokirani kada su saznali da će im se na imanju pridružiti još dva nova prijatelja. Ovo iznenađenje priredio je Proka, koji je najpre pozvao učesnike da izađu napolje, a potom im predstavio kravu Ružu i njeno tele kao nove stanovnike imanja. Učesnicima je dat zadatak da se pobrinu za ove nove životinje, a Proka je naglasio da je važno da se životinja adaptira na novo okruženje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading