ŠOK ZA ŠOKOM! Komšija porodice Kulić ulazi u "Farmu 8" - odmah razvezao jezik o Miljani i Mariji! (VIDEO)

Autor: G. D. / M. P.

Elita 8 | Farma 8

25.09.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Kocić je novi učesnik popularnog rijalitija!

Danas se na jednoj klinici na Novom Beogradu održava lekarski pregled budućih učesnika "Farme 8". Na pregledu se pojavio i izvesni Srđan Kocić iz Niša, koji se već oprobao u Pinkovim emisijama. Kocić je, inače, komšija porodice Kulić, a otkrio je i kakvi su oni van kamera.

- Ja sam Srđan Kocić, dolazim iz Niša, 46 godina. Farma, znatiželja najviše. Nisam prvi put pred kamerama. Snimao sam i za Pink "Brak na neviđeno". Ima kandidatkinja za brak, video sam dve plavuše. Ja sam uvek za nešto novo. Ulazim slobodan, nemam ženu, nemam devojku, nemam koga da obrukam - rekao je Srđan, pa nastavio:

- Očekujem ljubav, zašto da ne. Ja sam svestan čovek. Miljana Kulić mi je komšinica. Ne znam je lično. Prolazila je par puta pored mene. Lepo izgleda, nadam se da ću da je upoznam. Ne znam Sinišu, znam Mariju. Fini su, super. Nema cike, vike, super komšije - dodao je Kocić.

- Ja nisam konfliktna ličnost. Verbalno da, uvek sam za razgovor, priču. Fizički ne. Osuđujem svaku vrstu fizičkog nasilja. Ne volim prostakluk, vaspitanje. Ne volim ljude koji su "ja, pa ja" - istakao je za Republiku.

Buduća učesnica "Farme 8" je i Kiki Nikolić, koja je najavila intimne odnose pred kamerama.

- Nemam nikakav plan. "Farma" za mene nije izazov. Što se kaže, nije težak zatvor, teški su robijaši. Trenutno me zanima samo novac i karijera. Čim izađem iz "Farme" idem na modnu reviju. Planiram da uložim u sebe. S*ks pred kamerama, što da ne. Sad bih mogla da imam s*ks. Ako hoće neko, što da ne... - istakla je Nikolićeva.

Osma sezona rijalitija "Farma" startovaće 27. septembra sa početkom u 20 časova.

Republika

Foto: Goran Doljančević

Kiki Nikolić ulazi u "Farmu 8"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading