SKANDALOZNO! Otkrivena TERAPIJA Miljane Kulić - OVIM lekovima može koštati života bebu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić progovorila o trudnoći ćerke Miljane Kulić!

SKANDALOZNO! Otkrivena TERAPIJA Miljane Kulić - OVIM lekovima može koštati života bebu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Večerašnje gostovanje Marije Kulić u emisiji ,,Amidži šou" privuklo je pažnju javnosti zbog njenog prvog javnog komentara o trudnoći svoje ćerke Miljane. Nakon što je Miljana prekinula poziv sa majkom zbog nedostatka podrške, Marija je rešila da otvoreno progovori o svojim razlozima protivljenja ovoj trudnoći.

Kulićka je istakla da je njen glavni razlog za protivljenje trudnoći bio Miljanin nestabilan emotivni i psihički status, kao i njen skorašnji raskid sa dečkom. Ona je naglasila da je želela najbolje za svoju ćerku, te da je bila zabrinuta za njen emocionalni i mentalni balans u situaciji sa kojom se suočavala.

Foto: Amig show

Marija Kulić u emisiji ,,Amidži šou"

 

- Terapija koju ona pije, to je psihijatrijska terapija, a ona ne ide u trudnoći. Ja sam se raspitala, obišla sam sve branše, ali kada su ovakve stvari u pitanju, ne želim da čujem mišljenje lajka, nego stručnjaka. Došla sam u emisiju humorističnu, ali moja tema nije za šalu - započela je Marija, pa nastavila:

Foto: youtube.com/AmiG Show

Marija Kulić ELita 8

 

- Mnogo mora da se vodi računa, nije lako, mnogo primera sam videla, Miljana to ne zna, iz tog razloga što ona ne zna, nije upućena u takve teme, ona sve to olako shvata i priča, ona sa Željkom nije pila šest meseci terapiju, celu trudnoću nije pila lek i dok ga je dojila, nije pila tablete. Ali isto tako ne znači da će biti sada. Prenatalni test u trudnoći, što se radi, ne može da otkrije oštećene ploda od lekova, već genetska, genetski smo hvala Bogu svi zdravi, i sa druge strane znam. Nemoj da rizikuješ, jer nijedno dete nije dužno da pati, ona je mogla da iskoristi to na mnogo bolji način, ali je Miljana Miljana - dodala je Marija. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Irena

24.09.2024 23:30

Marija znas tvoju Miljanu,trebala si da je drzis pod kontrolu da se razumemo.Ali mile su vam pare Miljanine.Odakle bi ti mogla ici po dva tri pu na ljetovanjeNapraviti od brvnare takvu kucu,sa dvoristem,okupljsti proslave I kurtu I murtu rodjendane pozvati da Sve isprate mediji ko da ste neznam koLecoti komplekse Sve preko Miljane.