HAOS NA LEKARSKOM ZA "FARMU 8": Učesniku POZLILO pred pregled, trans takmičarka najavila ODNOSE pred kamerama! (VIDEO)

Autor: G. D. / M. P.

Elita 8 | Farma 8

25.09.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su budući učesnici osme sezone popularnog rijalitija!

HAOS NA LEKARSKOM ZA "FARMU 8": Učesniku POZLILO pred pregled, trans takmičarka najavila ODNOSE pred kamerama! (VIDEO)

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Prvi čovek "Pink" televizije Željko Mitrović je ovog leta najavio dva rijalitija - osmu sezonu "Elite", koja je počela 7. septembra, kao i "Farmu 8", koja je trebalo da startuje 28. septembra. "Farma 8" ipak startuje 27. septembra, sa početkom u 20 časova. Rano jutros počeo je lekarski pregled za buduće farmere, a među prvima su stigli Kiki Nikolić, Nikola Lakić i Boža Džons.

Odmah je došlo i do drame. Boži Džonsu je pozlilo, pa je seo na klupu i počeo da se hvata za glavu.

 

 

Dok se Boža hvatao za glavu, Kiki je dala izjavu.

- Smršala sam, ništa nisam radila. Bila sam uvek lepa, samo je trebalo da smršam. Operisala sam želudac. Kao da se nisam ni operisala, možda imam sreću u životu. Nisam stavila silikone, ali planiram kad izađem. Nisam bogata, ja sam bogata u duši u srcu. Operaciju nisam platila. Platio je Instagram, da. Radila sam saradnju sa jednom klinikom. Hvala Bogu pa nisam prošla kao Miljana Kulić. Muškarci mi kažu da sam bomba. Ugašene su mi emocije prema muškarcima. Bila sam povređena. Emocije mi više ne rade - rekla je Kiki, pa nastavila:

Republika

Foto: Goran Doljančević

Kiki Nikolić na pregledu za "Farmu 8"

- Nemam nikakav plan. "Farma" za mene nije izazov. Što se kaže, nije težak zatvor, teški su robijaši. Trenutno me zanima samo novac i karijera. Čim izađem iz "Farme" idem na modnu reviju. Planiram da uložim u sebe. S*ks pred kamerama, što da ne. Sad bih mogla da imam s*ks. Ako hoće neko, što da ne... - istakla je Nikolićeva.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading