PRVI PUT O SUĐENJU SA ŠAVIJOM U "ELITI 8": Evo da li je Stefan Karić priznao KRIVICU (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena isprozivala Stefana, on odmah uzvratio!

PRVI PUT O SUĐENJU SA ŠAVIJOM U "ELITI 8": Evo da li je Stefan Karić priznao KRIVICU (FOTO)

Foto: youtube.com/Jutarnji program TV HAPPY, pixabay.com,instagram.com/printscreen

Starleta Nataša Šavija se sudi s aktuelnim učesnikom "Elite 8" Stefanom Karićem, kog je optužila za nasilje. Suđenje se održava u Rumi, a u februaru ove godine je odloženo zato što je odbrana osumnjičenog tražila izuzeće tužioca i glavnog tužioca u Rumi, kao i glavnog tužioca u Sremskoj Mitrovici, u tom predmetu.

Stefan je danas prvi put u osmoj sezoni ovog rijalitija progovorio o suđenju sa Šavijom i to tokom raspodele budžeta Jelene Ilić, koja mu je dala srednji budžet.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jelena udarila na Karića

- Srednji budžet Stefan Karić, prošli put je bio veliki, ali sad je počeo s bezveznim komentarima, zalaže se da ne vređa žene, ali i te kako vređa i provocira, govorio mi je da bi mogao da mi bude peti ili sedmi, to su tako niske provokacije. Govori kako mu se smeškam, ako si realan komentator, mogao si to da mi kažeš u lice sto puta. Pokazuješ blagonaklonost prema nekome ko ti ide uz dlaku. Treba da rešavaš neke stvari na sudu, a najmanje si osoba koja treba da priča o nasilju nad ženama - rekla je Jelena.

- Nad kojim stvarima si to zaključila, po naslovu u novinama? Sve je to okej što ste vi čitali, ali sam ja samo osumnjičen, a nisam osuđen, ja ću tada reći da sam kriv - dodao je Karić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Karić progovorio o suđenju sa Šavijom

Podsećanja radi, Stefanov advokat se oglasio u februaru nakon što je suđenje odloženo.

- Smatramo da je tužilaštvo postupalo neobjektivno u fazi pre podnošenja optužnog akta, tj. fazi prikupljanju dokaza. Isto je bilo dužno prema odredbama Zakonika o krivičnom postupku da prikuplja dokaze i one koji terete okrivljenog i one koji mu idu u korist. Odbrana je insistirala na prikupljanju bitnih dokaza koji nisu pribavljeni, pa će sada sud morati da se bavi prikupljanjem ovih dokaza - rekao je Stefanov advokat, pa nastavio:

- Sve ovo izaziva sumnju u nepristrasnost tužilaštva u ovom predmetu. Pretpostavljam da je javnost, a pre svega kršenje pretpostavke nevinosti prema Stefanu Kariću i to kroz medije uticalo da Tužilaštvo padne pod ovaj pritisak - objasnio je Karićev branilac Goran Karadarević za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading