MALI PEJA DOBIO ZABRANU: Sin Zlate Petrović HITNO reagovao zbog OVOGA (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priznao šta se dešava sa Enom Čolić!

MALI PEJA DOBIO ZABRANU: Sin Zlate Petrović HITNO reagovao zbog OVOGA (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Peja

Kao i svake nedelje u "Eliti 8", voditelj Darko Tanasijević je ulazio na imanje, kako bi obavio intervjue sa aktuelnim učesnicima rijalitija, među kojima se našao i Jovan Pejić Peja. On se našao u žiži interesovanja javnosti zbog odnosa sa kontroverznom Enom Čolić.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Peja progovorio o odnosu sa Enom

- Mi pričamo, pričali smo, sinoć se desilo ono, ja sam je iskritikovao jer ona podbada ove devojke, mislim da njoj ljudskosti manjka. Ja ne mogu da imam takvu devojku kraj sebe. Njoj smeta što ima devojka kojima se ja sviđam, ali ja sam slobodan se družim, ali kada sam u vezi ja sam veran - rekao je Peja, pa dodao:

- Ona pokušava da zabrani meni da se družim, a ja sam samo sa njom bio, samo sa njom sam bio blizak. Pokušavao sam da joj objasnim da je ona za neke stvari u pravu ja bih je branio.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Peja o Eninim zabranama

Peja je otkrio šta bi Ena morala da promeni kod sebe da bi ušao u vezu sa njom:

- Ona mora da smanji ego, umislila je da je neki Bog, a mi smo svi ovde došli sa razlog, svi imamo mane i vrline. Mene su pogodile neke stvari, a ja sam te stvari rešio sam u krevetu. Ona je pridavala pažnju Mateji, a družila se sa mnom, ona je posesivna, želi samo da budem oko nje. Ona je meni super, ali mi to smeta, danas je spremila sjajan ručak, opasna je kuvarica. Jeste ona lepa, ali su bitne i druge stvari. Ima ona dobru dušu, ali mora da ima kontrolu.

Jovan je priznao da nije očekivao da će Jordanka politi Enu:

- Nisam to očekivao, ali Ena je njoj prva dirala majku, ja bih branio svoju majku isto. Ja nju gledam kao sestru bliznakinju, ona ima najčistiju dušu, i meni je ona prijatelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading