OTKRIVEN TAČAN DATUM! Trudna Milica šalje zvanično saopštenje Sofiji i Terzi, obelodanjena ISTINA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bebica otkrio kad će se prevarena bivša učesnica rijalitija oglasiti!

OTKRIVEN TAČAN DATUM! Trudna Milica šalje zvanično saopštenje Sofiji i Terzi, obelodanjena ISTINA!

Foto: printscreen/RTV Pink

Takmičar "Elite 8" Nenad Macanović Bebica sinoć je govorio o svim aktuelnim temama u rijalitiju, a prvo se dotakao Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze. Kako je otkrio, jedva čeka njegov rođendan da bi saznao šta trudna Milica Veličković misli o svemu.

- Šta misliš o Terzi i Sofiji Janićijević - upitao je Darko.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Bebica progovorio o Sofiji, Terzi i Milici

- Terza nije svestan uopšte šta radi, on treba da napu*i Sofiju što pominje Milicu. On se njoj dodvorava tako što je brani. Mnogo mi je teško kad pomislim na Milicu, već sam se naježio. Ne mogu da zamislim ni kako joj je, samo čekam Terzin rođendan (1. novembar) da čujem kako stoje stvari.

- Šta misliš o Anđeli i Gastozu - upitao je Darko.

- Meni su oni hit, ja njih obožavam. On kad zase*e nešto, pa se onda pravda Anđeli. Meni je jako simpatično kakav odnos imaju. Očekujem da će u roku od sedam dana ući u vezu i navijam za njiih. Njihov ljubavni klip mi je nešto najlepše - rekao je Bebica.

- Kakva ti je Ena Čolić - upitao je Darko.

- Jeziva devojka. Ovo sa Pejom je pranje, ja znam igrom slučaja tog dečka s kojim je ona bila godinu i po dana. Ona se samo kanali još više, uvrede koje je izrekla Aneli su mnogo odvratne - rekao je Bebica.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Bebica analizirao i ostale teme u rijalitiju

- Šta se dešava sa Miljanom - upitao je Darko.

- Ponovo je počela da proziva Teodoru, imali smo razgovor i rekao sam da nemam nameru da se svađam s njom. Imala je težak period sa Zolom i ne vidim potrebu da vređa Teodoru. Ja njoj ništa ne zameram jer je polupana od svega - rekao je Bebica.

- Šta misliš o Ivanu i Jeleni - upitao je Darko.

- Ivan se nada tom pomirenju, a ona mi je sad jako čudna. Ne bih voleo da bude dogovorena priča, ali mislim da i jedno i drugo idu ka pomirenju - rekao je Bebica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading