ŠOK U ELITI! Ena PRESEKLA, odustala od malog Peje, a OVO je razlog!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čolićeva priznala zbog čega ne želi da nastavi sa sinom Zlate Petrović!

ŠOK U ELITI! Ena PRESEKLA, odustala od malog Peje, a OVO je razlog!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ena i Peja

Ena Čolić, kontroverzna učesnica "Elite 8", sve ćešće ulazi u sukobe sa cimerima, kako zbog svog ponašanja, tako i zbog odnosa sa Jovanom Pejićem Pejom. Sinoć je voditelju Darku Tanasijeviću otvorila dušu, pa se prvo osvrnula na svoje konflikte, a potom progovorila i o malom Peji.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ena se osvrnula na sukobe sa cimerima

- Ja nisam konfliktna ličnost, verujem da im smeta što sam se ja istakla i nametnula. Meni je super, da to nisam bilo bi dosadno. Ne znam što ja njima smetam, ovi konflikti sa dečurlijom, Aneli je drugo sa njom to traje. One udaraju na mene uličarski i sada ću ja to da vratim - rekla je Ena pa je dodala:

- Ja neću da dozvolim da me neko vređa, da me klinka naziva ku*vom, ja sam njoj odgovorila da joj je mama ku*va. Ja sam njoj prvo ćutala, a onda sam pukla. Mnogi pričaju da su ljubomrne na mene zbog Peje, ali ja nemam šta sa tim. One mene ne podnose, a Peju ja ne vučem ka sebi, on sam bira.

OTKRILA U KAKVOM JE ODNOSU SA PEJOM

- Ja sam njemu prišla noćas i rekla da stavljamo tačku jer neću da ga sklanjam od drugarica, samo sam presekla. On je mene nakon toga pitao: "Što se mi ne družimo?", a onda je on rekao da ćemo se družiti napolju - dodala je Ena, pa otkrila kako gleda na Pejino ponašanje kada ju je smirivao:

- On se ponašao kao da je za stolom, a ja sam vikala na tu decu jer ne znaju da se ponašaju. On nije u situaciji u kakvoj sam ja, mene kude, njega hvale.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ena odlučila da odustane od Peje

ANALIZIRALA ODNOS ANĐELE I GASTOZA

Čolićeva navija za vezu Anđele Đuričić i Nenada Marinkovića Gastoza.

- Ja navijam za njih, oni su meni top. Moram da kažem da mi znači to što me on brani, a ja bih bila ponosna da moj dečko brani drugaricu, to jako znači - rekla je Ena pa se osvrnula na Aneli Ahmić:

- Kada ti Aneli kaže da si glup.. Ja nju gledam juče, ona je meni toliko užasna, jako mi je iritantna - dodala je Ena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading