PUČE ODNOS MALOG PEJE I MATEJE: Sin Zlate Petrović URNISAO kontroverznu Enu, Matijević RAZVEZAO JEZIK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta se tačno dešava u ovom ljubavnom trouglu!

PUČE ODNOS MALOG PEJE I MATEJE: Sin Zlate Petrović URNISAO kontroverznu Enu, Matijević RAZVEZAO JEZIK!

Foto: ATA Images

Peja i Mateja

Jovan Pejić Peja, sin pevačice Zlate Petrović, ovih dana našao se u centru skandala zbog situacije sa novom učesnicom "Elite 8" Enom Čolić, inače bivšom devojkom Mateje Matijevića. Mateja je sinoć otkrio voditelju Darku Tanasijeviću šta se dešava sa njima, a potom je Peja došao na razgovor.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mateja progovorio o Peji i Eni

- Mateja, šta se dešava sa tobom i Enom? - upitao je Darko.

- Ona ne zna kako funkcionišu stvari u rijalitiju i to je bila igra ega. Glupost je što je rekla da može da me ima kad god poželi. Na ulasku me podržava za ovu devojku spolja, a posle okreće na svoju vodenicu. Ona je sebi u*rala priču i odnos sa Pejom samo da bi meni napakostila, to je mene samo na određeno vreme iznerviralo, ali mi smo stvarno prijatelji. Ja i ona ne želimo da budemo jedno s drugim, mi se volimo kao prijatelji - rekao je Mateja.

- Pa dobro, rekao si da ste vi bili u kombinaciji - rekao je Darko.

- Ne, to je bio raskid u pitanju. Mi smo bili u vezi, moraš kad izlaziš iz veze, da vidiš kako i šta - rekao je Mateja.

- Ostao si u šoku nakon što si čuo na koji način je Peja spustio Enu? - upitao je Darko.

- Ena misli da je on nju iskroistio za priču, ali ja ne mislim tako. Mislim da mu se stvarno svidela, ali je on nesiguran u definiciju mog i Eninog odnosa. Mnogi su mu punili glavu da oni nisu jedno za drugo, on je nju odveo kod rol vrata da je pita da li je to igra ili? Kada je shvatio njen odgovor ustao je i rekao šta je imao. Ja sam siguran da će se sve ovo iskristalisati. Ona je malo luda, ali se ona jako zagrejala za njega - rekao je Mateja.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ena Čolić

Nakon Matijevića, Pejić je priznao da mu je Ena tražila uslugu na samom ulasku.

- Pejo, bruji kuća o tebi nakon što si ponizio Enu - rekao je Darko.

- Ja sam razmišljam i donosim svoje odluke. Imam svoj stav, kažem ono što mislim. Neki su od njih rekli da je to podmuklo, ali ja se ne slažem sa tim jer sam ja devojku izveo pre toga i pitao sam je da mi odgovori iskreno. Postavio sam joj tri pitanja, prvo je bilo da li i dalje voli Mateju i da li se sa mnom sklanja od njega? Mislim da je Mateja nju ostavio po mom nekom zaključku, jednostavno su hteli da se sklone na neki način, ali evo sad vidim da se i grle. Ja nju nisam povredio i izdao - rekao je Peja.

- Da li ti je bilo krivo što je plakala? - upitao je Darko.

- Jeste mi krivo kada vidim da kao žena plače, s jedne strane mi je žao, ali sa druge strane imam svoj stav - rekao je Peja.

- Možda mi je malo glupo što sam pred svima rekao, ali ovo je rijaliti. Ne mogu u ćošak da se sakrijem. Jednostavno se ovde između njih dvoje pravi neka priča, prvo kažu nisu imali ništa posle veze, sad su bili nešto u vezi ne znam više - rekao je Peja.

- Da li bi joj dao priliku kada bi se uverio da je sve raščišćeno sa Matejom? - upitao je Darko.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Peja razvezao jezik o Eni

- Moj i njen odnos je krenuo tim tokom, ali ja sam malo čudan. Meni treba mesec, dva da se zaljubim. Volim da provodim vremena sa devojkom i da me ona sa nekim manirima kupi. Sa devojkama sa kojima sam bio pre, uvek sam se pre toga družio kako bi se zaljubio u tu unutrašnju lepotu - rekao je Peja.

- Pejo, ko te ovako vaspitao? Peja ili Zlata? - upitao je Darko,

- Majka u poslednje vreme mnogo razgovara sa mnom, moram da je pohvalim da je najbolja majka na svetu, a otac je bio uvek tu da popriča sa mnom neke muške stvari. Ja sam malo pribirljiv i više volim da biram devojke. Meni kad se neko svidi ja sam obično i direktan, volim da koketiram - rekao je Peja.

- Što ne vidiš da ispeglate taj odnos? - upitao je Darko.

- Bilo mi je glupo jer sam ja njoj prišao tek posle trećeg dana, ona je meni u fazonu rekla da moram ja da je čuvam od se*sualnih odnosa. Poštujem jer ona ima kući dete, ali meni se to ne dopada - rekla je Ena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading