SVI BRUJE O NJENOJ DISKVALIFIKACIJI, PRODUKCIJA HITNO DONELA ODLUKU! Stiglo zvanično saopštenje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite napušta rijaliti bez honorara.

SVI BRUJE O NJENOJ DISKVALIFIKACIJI, PRODUKCIJA HITNO DONELA ODLUKU! Stiglo zvanično saopštenje!

Foto: Shutterstock

Jordanka Dončić Džordi, učesnica rijaliti programa, nastavlja sa agresivnim ponašanjem i divljanjem, uprkos tome što joj je sinoć, nakon nasrtaja na cimerku, oduzet tromesečni honorar. Odluka Velikog šefa bila je brza, ali to nije smirilo Jordanku, već je samo nastavila da pravi haos.

Umesto da se smiri, Džordi je nastavila sa agresivnim ponašanjem, što je dovelo do nove reakcije produkcije. Nakon što je polila nekog i ponovila agresivno ponašanje, kažnjena je ovaj put mesečnim honorarom. Mnogi su primetili da je ovo najveća kazna ove sezone, što ukazuje na ozbiljnost situacije.

Republika

Foto: Printscreen/PINK

Jordanka Denčić Džordi

Sada ostaje da vidimo kako će se Jadranka ponašati u narednom periodu i da li će njeno ponašanje dovesti do diskvalifikacije. Situacija u kući postaje sve napetija, a gledaoci sa nestrpljenjem očekuju dalji razvoj događaja.

Podsetomo, Jordanka Denčić Džordi i Ena Čolić sinoć su imale brutalni okršaj, koji se po jednu od njih završio vrlo neslavno, s obzirom da je ostala bez honorara. Naime, one su krenule da se svađaju, psuju i vređaju, nakon čega je Jordanka nasrnula na svoju cimerku, a obezbeđenje je momentalno reagovalo i sprečilo izbiljniji okršaj.

 

Po svemu sudeći, Jordanki je smetalo Enino obraćanje, pa je burnije reagovala i izvređala je, a Čolićeva je krenula da spominje njenu majku u negativnom kontekstu, zbog čega je Džordi zaplakala i zaletela se na nju. Ena je prekinula sinoćne nominacije, tražeći momentalnu diskvalifikaciju zbog fizičkog napada. Međutim, shvativši da je preterala, smirila se i vratila u Belu kuću, a potom nastavila razgovora sa Pejom, koji je pokušavao da je urazumi na sve moguće načine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading