OBEZBEĐENJE HITNO ZAUSTAVILO EMISIJU, UČESNICA ELITE NAPUSTILA BELU KUĆU: Neviđeni karambol tokom nominacija, produkcija odmah reagovala!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite 8 žestoko kažnjena zbog agresivnog ponašanja.

OBEZBEĐENJE HITNO ZAUSTAVILO EMISIJU, UČESNICA ELITE NAPUSTILA BELU KUĆU: Neviđeni karambol tokom nominacija, produkcija odmah reagovala!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jordanka Denčić Džordi i Ena Čolić sinoć su imale brutalni okršaj, koji se po jednu od njih završio vrlo neslavno, s obzirom da je ostala bez honorara. Naime, one su krenule da se svađaju, psuju i vređaju, nakon čega je Jordanka nasrnula na svoju cimerku, a obezbeđenje je momentalno reagovalo i sprečilo izbiljniji okršaj.

Po svemu sudeći, Jordanki je smetalo Enino obraćanje, pa je burnije reagovala i izvređala je, a Čolićeva je krenula da spominje njenu majku u negativnom kontekstu, zbog čega je Džordi zaplakala i zaletela se na nju. Ena je prekinula sinoćne nominacije, tražeći momentalnu diskvalifikaciju zbog fizičkog napada. Međutim, shvativši da je preterala, smirila se i vratila u Belu kuću, a potom nastavila razgovora sa Pejom, koji je pokušavao da je urazumi na sve moguće načine:

 

- Mama ti je ku*va - rekla je Ena.

- Nemoj mamu da mi diraš - vikala je Jordanka.

- Dokle god ti pominješ Matejinu majku videćeš - rekla je Ena.

- Bolesnice jedna, nemoj mamu više da mi diraš - rekla je Jordi.

- Hoću, jer je ku*etina - rekla je Ena.

- Ti znaš, pi*ka ti materina. Ti si ku*etina - rekla je Jordi.

- Da nije ku*va, ti bi bila normalna, dečaku jedan - rekla je Ena.

- Ja neću da mi dete ovde gleda kako me neko vređa - vikala je Ena.

- Dete sluša i šta ti izgovaraš, moraš da se iskontrolišeš - govorio je Peja Eni.

Jordanka Denčić Džordi sinoć je prekršila jedno od najvažnijih pravila Bele kuće. Takmičari su upoznati sa pravilima ponašanja u prostoru u kom borave, a kršenje istih stogo se sankcioniše. Upravo zbog nedoličnog i agresivnog ponašanja, Jordanka je kažnjena tromesečnim honorarom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading